пʼятниця, 15 липня 2022 р.

Вінниця 14 липня 2022 року.

Вважаю нижчим своєї гідності коментувати ідіотизм коментарів російських організмів відносно ракетного удару по Вінниці. Гидота має гидити.

14 липня 2022 року стало чорною датою в історії нашого міста. Жодних причин, виправдань та пояснень від терористичної, неврівноваженої, скаженої, нелюдської країни під назвою росія не може існувати в сутності. Зловтіха з трагедії 14 липня з тої, гнилої країни краще тому підтвердження. Чого вони чекають? Нашого страху? Його вже давно нема. Є ненависть і лють. Нашого розпачу? Так, він є, ненадовго, а потім він переростає у впевненість і силу бити гидотного ворога. Нашої зневіри? Так зневіра є, тільки у розумінні, що з цим клятим ворогом домовлятись можна тільки поставивши йому ногу на горлянку. Вони хочуть примусити нас до миру на їх умовах? Тільки за криками українців, що ревуть у бажанні законної помсти ми не чуємо нікчемного белькотіння за кремлівськими гнилими мурами. 

Тепер ми розуміємо юних чеченських жінок, які з поясами шахіда мстились на вулицях маськви та пітєрбурга. Вони не могли дістатись до головних злочинців, проте мстились всім і кожному расєяніну окремо, оскільки всі вони несуть колективну відповідальність за злочини влади, яку обрали і підтримують. Чеченці були наодинці, а нас підтримує весь цивілізований світ. Вони не могли дістатись до головних злочинців, а ми зможемо. Різницю сволото російське відчуваєте? Начувайтесь. 

Сьогодні 15 липня День Жалоби за нашими любими, дорогими нашому серцю вінничанами яких вбила і вбиває Росія, росіянє і російська пліснява у нашому місті. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар