вівторок, 19 липня 2022 р.

Тренд Emily Ratajkowski(Емілі Райтажковськи).

Квіточка Emily Ratajkowski(Емілі Райтажковськи) мала б з'явитися у нашому часописі вже давно, але буває таке, що хочеться щось зробити, але зробити найкраще і ти відкладаєш цю справу...і відкладаєш та відкладаєш... Думаю і у Вас так буває.

Є Жінки, публічна поява яких спричиняє ефект вибуху. Емілі серед таких. Якщо Вам притаманний аналіз публічного простору, то Ви обов'язково мали б зауважити, що такі Жінки здатні створити цілий тренд(моду) зовнішності. І я не кажу зараз про моду та стиль одягу. Тут Емілі нічим не здивувала. Аж ні як! Я кажу про ЗОВНІШНІСТЬ у контесті сексапільності, привабливості. Я кажу про фігуру, форму обличчя, зачіску, вміння рухатись, стиль поведінки тощо. 

Народилася 7 червня 1991 року у Лондоні, Велика Британія в американській сім'ї. Батько — художник, поляк за національністю Мати — професор і письменниця, єврейка за національністю. Росла в місті Енсінітас в Каліфорнії, потім у багатьох частинах Європи — довгий час прожила в Бантрі в Ірландії і на Мальорці в Іспанії.

У дитинстві мріяла стати актрисою. Грала в кількох спектаклях. Одночасно ходила на всілякі проби і кастинги. Вже у віці 14 років вона підписала контракт з модельним агентством Ford models...


































Немає коментарів:

Дописати коментар