понеділок, 20 березня 2023 р.

Bryona Ashly - Penthouse Pet of the Month March 2023


Засновник та власник часопису, а згодом проєкту Penthouse, Боб Гуччіоне, в одному зі своїх інтерв'ю розповідав, що з готовністю інвестує зароблені гроші в дослідження спеціалістів, які змогли подовжити людині повноцінне життя. Хто знає, можливо колись так станеться і ми поки не знаємо чи добре це. Боб Гуччіоне не дочекався цього дивного часу і пішов з життя у 2010 році у віці 79 років, але закарбував своє ім'я в історію. Його проєкт продовжує жити, і,  не зважаючи на те, що інтернет та соціальні мережі внесли свої корективи в інформаційне поле, продовжує тримати планку. Тому не дивно, що 111 тис. підписників інстаграм-сторінки красуні Bryona Ashly(Бріона Ешлі), це насамперед популярність часописів Playboy та Penthouse, які зробили це ім'я знаменитим.

         Bryona Ashly - Penthouse Pet of the Month March 2023

«Брайона Ешлі — це неперевершена сила, з якою треба рахуватися», — зауважив фоторедактор Penthouse Сем Філліпс. «Надзвичайно красива як всередині, так і зовні, Брайона також неймовірно талановита. Вона — провідна артистка бурлеску, яка подорожує світом, розробляє та створює всі власні костюми, макіяж і зачіски, декорації та теми для шоу»



Маючи колекцію вінтажного одягу та аксесуарів, починаючи з 1900-х років, Ешлі зробила повну кар’єру моделі та виступала в еротичних бурлеск-шоу. «Я подорожую світом, виступаючи в прекрасних театрах і щовечора ділюсь своїм мистецтвом з новою аудиторією».




«Брайона розумна, весела, комунікабельна, незалежна, елегантна, добра і, чесно кажучи, одна з найцікавіших і інтригуючих жінок, яких я коли-небудь зустрічав», — додав Філліпс. «Вона брала активну участь у творчому процесі, розробила образ для обкладинки пентхаусу та прийшла на знімальний майданчик із величезним набором стилів перук на вибір. Для нас велика честь бути частиною кар’єри Брайони. І я маю подякувати нашій улюблениці року Кензі Енн за те, що нас познайомила. Це правда, що вони кажуть, гарячі курчата тримаються разом з іншими гарячими курчатами. Нам пощастило! Брайона абсолютно сяяла на своїй зйомці улюбленця місяця на тему ретро-бурлеску. Кожна поза, яку вона приймала, була вражаючою, а кожен кут її обличчя був досконалістю».



Для брюнетки латиноамериканського та ірландського походження поява в журналі була мрією.

«Я мріяла потрапити на обкладинку з тих пір, як взяла свій перший номер журналу Penthouse», — сказала Ешлі. «Мені подобається бути оголеною, і бути оголеною для мене просто природно. Я маю дуже вільний дух і люблю робити те, що хочу, коли хочу».



«Брайона Ешлі принесла свою гру «А» в Penthouse», — сказав віце-президент Penthouse Дрю Розенфельд. «Як модель, вона точно знає, хто вона і що робить її такою бажаною. Я знайшов її дуже розумною, чарівною та досить сексуальною, коли вона позувала для наших камер. Її унікальний «пін-ап» образ був дуже веселим, оскільки ми співпрацювали разом. Вітаємо її з тим, що вона стала нашою квіточкою місяця в березні 2023 року!»



«Ця співпраця між творчою командою Penthouse і нашим улюбленцем місяця в березні Брайоною Ешлі була чарівною», — сказав генеральний директор Penthouse Муз. «Фото Брайони зображує її любов до всього вінтажного та суть її стилю як виконавиці бурлеску. Це було справді хвилюванням бачити, як її образи оживають, і ми надзвичайно раді вітати Брайону в нашій родині домашніх улюблениць у пентхаусі».


















































































https://www.instagram.com/bryona_ashly/

https://twitter.com/bryona_ashly

https://bryonaashly.com/

https://www.facebook.com/BryonaAshly/

Немає коментарів:

Дописати коментар