субота, 17 лютого 2024 р.

Створи свою СНІГОВУ КОРОЛЕВУ.

 

Ганс Крістіан Андерсен не давав у своїй "Сніговій Королеві" її детального опису, тому різні видавці у свій час покладались на фантазію ілюстраторів, які на свій розсуд вимальовували її образ. Найчастіше це був образ Льодяної Холодної Безпристрасної Красуні. 

Цитата від Андерсена:"Сніжинка раптом почала рости все більше й більше і стала, нарешті, молодою жінкою, закутаною в найтонший білий серпанок, зітканий з мільйонів зірчастих сніжинок. Жінка була така прекрасна та ніжна, але з криги, з сліпучої, іскристої криги. І все-таки жива!.. Очі блищали, як дві ясні зірки, але не було в них ні спокою, ні тепла."

Але Сніговій Королеві, завдяки своїм поцілункам вдалось стати для Кая трішечки іншою...

"Кай глянув на неї. Вона була така прекрасна! Розумнішого, чарівнішого обличчя він не міг собі уявити. Тепер вона не здавалася йому більше крижаною, як тоді, коли з'явилася за вікном і кивала йому. Тепер уже все в ній здавалось йому довершеністю. Він зовсім не боявся її. "

Але це було тоді. Сучасні Каї, яким пощастило поспілкуватись зі Сніговою Королевою, тепер мають можливість не покладатися на пам'ять, а відтворити її образ за допомогою Штучного Інтелекту. Подивимось, що вийшло???










































Немає коментарів:

Дописати коментар