вівторок, 6 лютого 2024 р.

«Якщо хтось заслуговує лицарського звання, то це Оззі Осборн»: Роб Хелфорд з Judas Priest

 

У розмові з Classic Rock Хелфорд, чий гурт випустить у березні новий альбом Invincible Shield, припустив, що колишній співак Black Sabbath заслуговує на честь за свої заслуги в музиці.

«Якщо хтось заслуговує лицарського звання, то це Оззі Осборн», — каже Гелфорд. «Просто за ту радість, яку він дарував людям протягом багатьох років».

Дружба між двома співаками тягнеться в минуле десятиліттями, і Хелфорд навіть замінив хворого на бронхіт Оззі на концерті Black Sabbath у Нью-Джерсі в 2004 році.

У новому інтерв’ю Classic Rock співак Priest розповідає про свою власну коротку зустріч із покійною королевою Єлизаветою, коли його представила монархині артистка Сілла Блек на заході, що був присвячений британській музиці у Букінгемському палаці.

Хелфорд розповідає: «Я стояв у черзі з Сіллою, чекаючи зустрічі з королевою. Сілла вже бачилась з нею раніше, і вона сказала: «Це Роб Хелфорд, він прилетів із Фінляндії, щоб бути тут». І королева сказала: «Ви граєте музику? Яку музику ви граєте?» Тож я сказав: «Важкий метал». І вона сказала: «О, важкий метал? Чому вони так голосно грають?» Тож я просто сказав: «Щоб ви могли потрусити головою ваша величність». Це був такий чудовий вечір, коли ми розмовляли з королевою про важкий метал».

https://t.me/yuriy_kviten/2323

https://www.loudersound.com/news/rob-halford-ozzy-osbourne-knighthood 

https://t.me/yuriy_kviten

Немає коментарів:

Дописати коментар