вівторок, 4 червня 2024 р.

ABBA знову об’єдналась, щоб отримати одну з найвищих нагород Швеції.

 

Бйорн Ульвеус, Анні-Фрід Лінгстад, Агнета Фальтског і Бенні Андерссон з групи ABBA після отримання ордена Королівської Васи від короля та королеви Швеції під час церемонії в Королівському палаці Стокгольма 31 травня 2024 року за видатний внесок у шведське та міжнародне музичне життя.

Чотири учасники групи ABBA не виступали разом із 1982 року, відбулось  лише кілька виступів разом протягом наступних десятиліть, востаннє у 2022 році під час першого їхнього хітового шоу-аватарів ABBA: Voyage у Лондоні. Проте група, яка ввійшла до Залу слави рок-н-ролу, заради нового альбому знову зібралася в студії, щоб записати Voyage 2021 року,це їх перший альбом після The Visitors 1981 року. Можливо останній...

У 2022 році Rolling Stone поспілкувався з Бенні Андерссоном щодо створення композиції ABBA Voyage «ABBA-tars», у якій чотири учасники були одягнені в костюми для захоплення руху, щоб з невеликою допомогою відтворити свої виступи. «Ми як би злиті воєдино з нашими двійниками тіла. Не питайте мене, як це працює, тому що я не можу цього пояснити», – сказав Андерссон. «Якщо тобі 75, ти не стрибаєш, як у 34, тому це сталося».


https://t.me/yuriy_kviten/2632

https://www.rollingstone.com/music/music-news/abba-reunite-sweden-knighthood-1235031040/

Немає коментарів:

Дописати коментар