середа, 5 червня 2024 р.

Емінем випустив сингл Houdini і кліп, в якому він зустрічається з собою 30-річним та використовує семпл відомого хіта 90-их “Abracadabra” від Steve Miller Band.

 


Американський репер Емінем представив трек Houdini, що став першим синглом з анонсованого на літо 2024 року альбому The Death of Slim Shady.

51-річний репер повертається у 2002 рік - у кліп, знятий у стилі коміксів. У ньому зʼявляються запрошені зірки..., а також два Емінема — 30-річний та 51-річний.

Стів Міллер похвалив Емінема у п’ятничній заяві після того, як пісня його групи «Abracadabra» була вставлена у новий трек Емінема.

Цитата: «Я завжди намагався віддавати належне, шанувати та поважати головних впливових осіб у своєму житті...шанувати гонорари ...поважати мистецтво, яке було до мене, і боротися за нього серед усіх шахраїв, злодіїв , і самозванців».

«Маршалл Мезерс(Емінем), ви — виняток і в моєму короткому списку людей, які поважають мистецтво. Приємно бути залученим у ваш процес, поки я все ще співаю та граю музику, яку люблю».

https://t.me/yuriy_kviten/2625

https://www.rollingstone.com/music/music-news/steve-miller-praises-eminem-abracadabra-houdini-1235031076/

Немає коментарів:

Дописати коментар