понеділок, 3 червня 2024 р.

Penthouse Pet - June 2024 - Adrianna Eves.


Часопис Penthouse черговий раз оперативно визначився зі своєю Pet(Квіточкою Місяця-прим.ред.) Червня 2024. Нею стала Adrianna Eves(Адріанна Івс). Адріані 22 роки, народилась вона у містечку Санта-Клара на Кубі, успішно емігрувала до США. Коли її запитали, що привабило її стати моделлю для Penthouse, вона пояснила: «Я люблю працювати моделлю, особливо показувати своє тіло, показуючи, що почуваюся комфортно з тим, який я маю вигляд. Я люблю бути сексуальною, і Пентхаус був ідеальною можливістю це продемонструвати».

Вона вважає, що найсексуальніша якість, якою може володіти людина, — це впевненість у собі: «Вірити в себе та відчувати себе добре такими, якими вони є». Її улюблена страва — піца, вона любить слухати реггетон і хаус. Щоб розслабитися, вона любить відпочивати на пляжі з ідеальним сонцем, і найбільше вона любить літній сезон, оскільки він дозволяє їй одягнути свої улюблені бікіні.

Коли справа доходить до її кар’єрних прагнень, моделювання залишається її пристрастю. Проте вона також глибоко цікавиться історією та мріє про роботу, де вона могла б відкривати історичні місця та об’єкти. Її різноманітний досвід роботи включає роботу в перукарні(догляд за нігтями та зачіскою), приготування гамбургерів і картоплі фрі у мобільній вантажівці швидкого харчування та роботу менеджером з маркетингу в компанії з виробництва кондиціонерів і електрогенераторів.

У вільний час вона любить подорожувати та досліджувати нові місця, займатися спортом, займатися спортом, ходити по магазинах і проводити час із сім’єю та собакою.

































































































































Немає коментарів:

Дописати коментар