пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Тефіна - жіноча Віагра.

Австралійські вчені почали набирати добровольців для участі в клінічних випробуваннях "жіночої Віагри". Лікарський препарат під назвою Tefina був розроблений вченими з Університету Монаш в Мельбурні. Він призначений для посилення жіночого лібідо, який до того ж сприяє досягненню оргазму.




Планується, що у випробуваннях візьмуть участь не менше ста жінок у віці від 18 до 49 років з Австралії, Канади і США. Українок не запросили - мабуть далеко їхати, та і конкуренція ж яка!

Tefina являє собою назальний гель. Він містить гормон тестостерон, рівень якого підвищується у жінок, які відчувають сексуальне збудження.



За словами розробників, препарат всмоктується слизовою носа протягом декількох хвилин, а ефект від його застосування триває кілька годин. "Жіноча сексуальна дисфункція є реальною проблемою, за нашими оцінками, від неї страждають до 43 відсотків жінок", - розповіла керівник дослідження Фіона Джейн.

Аноргазмія виявляється у відсутності у жінки оргазму (статевого задоволення) і може виникати як з психологічних, так і фізіологічних причин.

Таким чином препарат має під собою мету допомогти в першу чергу жінкам, яким з різних причин невідоме чи недоступне задоволення від сексу. Зрозуміло, що чуттєві, секусуальні і без препарату панянки потребують не стільки пігулок, скільки просто уважного і в деякій мірі вправного чоловіка.

 Отже відтепер, якщо ви, шановний пан, бачите що ваша візаві, стосовно якої у найближчий час маєте "певні"плани, відлучилася на деякий час у дамську кімнату... Починайте малювати собі перспективи того, що вона можливо не тільки зараз припудрить носик і запропонує зустрітись іншим разом, а зачинивши двері тихенько пирскнула собі у свій пікантний носик Тефіни і за н-надцять-тридцять хвилин вам прийдеться трішечки попітніти. Але це ж приємно, правда?










Немає коментарів:

Дописати коментар