понеділок, 19 листопада 2012 р.

Mercedes-Benz представляє новий позашляховик "на воді".

Компанія Mercedes планує представити концепт під назвою Ener-G-Force на дизайнерському конкурсі в Лос-Анджелесі. Зараз проект позиціонується як машина для поліції. Екологічно чистий позашляховик Mercedes-Benz Ener-G-Force постане перед публікою в Лос-Анджелесі саме в категорії таких автомобілів.



 Спеціальний кузов з невеликими ділянками скла перетворив поліцейський автомобіль в безпечний кокон. Запасні вогні інтегровані в дах з метою більшої демостративності, а гігантські колеса з дисками в 20 дюймів гарантують гарну прохідність.
















Позашляховик майбутнього буде побудований за образом G-Class. Але вигляд автомобіля буде змінений в першу чергу завдяки зменшенню площі скління. Крім того, його буде відрізняти наявність спеціальної висувної скриньки для інструментів на місці запасного колеса. До неї можна буде дістатися без необхідності відкривати всі двері багажника.


Всі чотири колеса машини майбутнього, як і інші системи, працюють за наказом електроніки. Електронний помічник отримує інформацію про оточуючий простір з 360-градусного топографічного сканера, розташованого на даху машини. Він постійно сканує навколишнє середовище і використовує результати для регулювання налаштувань автомобіля, включаючи положення підвіски та тяги. У бічних ємкостях концепту розташувалися накопичувачі енергії. Їх колір змінюється, вказуючи на робочий стан батарей.

Позашляховик повністю водневий. Запаси води Ener-G-Force зберігає в резервуарах на даху, і передає їх в гідроконвертер, де природний ресурс перетворюється в водень для роботи паливних елементів. Автомобіль не поглинає нічого, крім води і здатний проїхати на ній без заправки близько 800 кілометрів, тому по праву може називатися "зеленим".

















Немає коментарів:

Дописати коментар