пʼятницю, 23 листопада 2012 р.

Спражній квітник в гаражі. Stahlgruber календар 2013.

Німецька кампанія Stahlgruber, що спеціалізується на продажу автомобільних аксесуарів і кузовному ремонті легкових автомобілів, приготувала свіжий екземпляр еротичного календаря до 2013-го року. Жіноча краса вже у восьмий раз буде радувати око чоловіків зі всього світу.

На зйомку запросили досвідченого фотографа журналу Playboy - Андреаса Рейтера, який скористався авто-спортивними атрибутами: паливні шланги, пляшки переможного шампанського, інформаційні щитки, шоломи, покришки - загалом все що стосується гонок. Фотографії виконані в чорно-білому кольорі, щоб передавати більше емоцій. Давай запевнимось у цьому! (фото під катом, як завжди у гарному розмірі та якості)



Тематична спрямованість кожного календаря «WERKSTATTkultur Kalender» є родзинкою компанії. Також, на зйомки вони запрошують виключно непрофесійних моделей, відбір яких відбувається протягом всього календарного року за допомогою он-лайн голосування серед клієнтів компанії. Варто відзначити, що цей календар випускається обмеженим тиражем і не продається - компанія Stahlgruber дарує його особливо важливим клієнтам у якості різдвяного подарунка.
А для шанувальників оригінальних розмірів сюрприз:)

Немає коментарів:

Дописати коментар