середу, 14 листопада 2012 р.

Я не читаю Playboy... проте інколи проглядаю. Дівчата що претендували на звання "Дівчина року 2012".

Певний час тому, я був найщирішим шанувальником Playboy. Номер американського видання, що потрапив мені до рук на початку 90-их минулого століття, мене вразив і захопив естетикою та інформативністю. З цікавістю я сприйняв появу польського, угорського... і нарешті російського журналу. З нетерпінням очікував УКРАЇНСЬКОГО! І він з'явився... як молодший неповноцінний близнюк московського видання і, зрозуміло, російськомовний. Таким і залишається. А за останні роки його метросексуальне захоплення "селебрітіс" мене почало просто дратувати і я перестав ЧИТАТИ ПЛЕЙБОЙ. Хоча повага до початкової ідеї зберіглась. Можливо україномовне видання колись таки з'явиться і справжня українська редакція зробить його знову читабельним. Проте представляю вам 12 дівчат, що були обрані редакцією для конкурсу "Дівчина року 2012".





Ганна Сбитна(Україна) - отримала 55 голосів
-->
Українська еротична модель. Довгий час була і здається залишається моделлю флагмана сайтів еротичного фото у стилі simple-nude Hegre-art, де вона відома як Ганна S(Анна S). Вона також моделює і під прізвиськом Ганна AJ(Анна AJ). Ганні 25 років, народилася у Києві 1-го травня, 1987. Важить близько 46 кг (+ / - 3кг. Залежно від того, що вона поїла сьогодні :)). Реальне ім'я Ганна, а якщо безпосередньо транслювати з української мови в англійську - "Anna Sbitna чи Anna Sbitnaуa

-->

 

Ольга Зінченко(Україна) - отримала 55 голосів. Київська стриптизерка. Чи шляхетніше - екзотична танцівниця. Дівчина місяця українського Playboy, киянка Ольга Зінченко (відома також як Бьянка) на фотографіях для Playboy не розлучається з пілоном і стрип.
-->
На жаль не знаю, займається Бьянка стриптизом професійно, або це одне з її хоббі. Народилася вона 9 липня 1983 року. З дитинства захоплюється танцями. Дівчина вона боязка, але часом схильна до чудернацькихх вчинків - соромиться зробити замовлення в ресторані, але легко займається сексом в центрі нічного міста.  Її параметри: зріст - 176 см, груди-талія-стегна 89-64-90 см.

 
-->
Ава Карабатіс(Хорватія) — отримала 60 голосів. Народилась у 1988 році в м. Спліт. Полюбляє казки та історії зі щасливим кінцем. Її влаштовує рідна Адріатика. Не переносить брехні.

-->
Лілія Сорокіна(Україна) - отримала 60 голосів. Киянка Лілія Сорокіна - впевнена в собі дівчина. Вона з легкістю змінює міста і країни. Так, влаштувавшись в Києві, вона вирішила переїхати до Москви. І немає в цьому легковажності. Вся справа в майбутній професії. Лілія мріє стати актрисою. І ця зйомка - пряме тому підтвердження.
-->
Захоплюється фітнесом, йогою і медитацією. А ще у неї приголомшливий голос. Так що, якщо не складеться з акторством, вона буде радувати нас гарними піснями. Мрія у дівчини цілком реальна: поїхати до Голлівуду і знятися в блокбастері з Томом Крузом.

-->
Ганна Толчек(Україна) - отримала 61 голос. Дівчина місяця українського Playboy в листопаді 2011. Вона із Запоріжжя. Аня - модель, і своє майбутнє пов'язує саме з цією професією. Мріє попрацювати в Мілані - одній з європейських столиць моди. Аня цінує в людях щирість і цілеспрямованість, не терпить нещирість. Любить в'язати. Головним своїм недоліком вважає відсутність недоліків. Перша популярність до Ганни Толчек прийшла 2 роки тому, коли вона перемогла в міському конкурсі «Міс Хортиця». У цьому році вона стала учасницею телевізійного проекту «Маша і моделі», в рамках якого журнал Playboy влаштував конкурс на роль своєї "Дівчини місяця". Його теж виграла Аня.

-->
Юлія Блохіна(Україна) - отримала 79 голосів. Відома київська модель Юлія Блохіна вирішила довести, що не місце прикрашає людину, а навпаки. Тому дівчина знялася в Playboy.

-->
Жанна Расказова(Росія) - отримала 79 голосів. Дівчиною місяця російського журналу Playboy у лютого 2012 стала музикант і спортсмен, діджей і серфінгістка, 26-річна москвичка Жанна Рассказова. Жанна мріє "запалити" своїм виступом знаменитий клуб Amnesia на Ібіці і осідлати хвилю в раю серфінгістів - на Гаваях.

-->
Ірина Логиновська(Україна) - 88 голосів. У планах у Ірини Логіновской з Миколаєва - погуляти під лондонським дощем і стати психологом (перше, треба думати, не є причиною другого). Дівчина мріє про великий заміський будинок, сім'ю і галасливих веселих гостей. У вільний час 28-річна уродженка Миколаєва полюбляє подорожі, фітнес і кінний спорт, а головними своїми недоліками вважає надмірну довірливість і лінь. Так собі недоліки, особливо на тлі таких переваг, як 90-60-89.
-->
Маргарита Богинська(Росія) — 130 голосів. Московська модель, що на запитання "Як ти овідреагуєш, якщо Дід Мороз прийде до тебе в новорічну ніч в червоній шапці і леопардових стрінгах?" Відповіла -
"У кращих традиціях гармонії і симетрії, зустріну його в леопардових рукавичках і червоних стрінгах. Тоді разом ми будемо втіленням божевільного і веселого Нового року, чи не так?"

Світлана Чумаченко(Україна) - 141 голос. Самореалізуватися в усіх сферах життя, а в перспективі врятувати світ - так виглядають мрії і плани playmate серпня Світлани Чумаченко. І у Свєти є всі шанси виконати задумане, адже народилася юна киянка в серпні 1987-го, так що часу у неї - вагон. Як і всі дівчата Світлана любить щирість і не любить лицемірів, а головним своїм недоліком вважає імпульсивність (яка з віком, як відомо, проходить). У вільний час вона не тільки займається спортом або побутовими клопотами, але і з задоволенням почитає (рідкісне, треба сказати, хобі). Що ще додати? 90-64-91.
-->
Ілона Зозуля(Україна) - 143 голоса. В українському Playboy в травні титул Playmate отримала 22-річна Ілона Зозуля з Кіровограда. Дівчина ця досить відома ... в певних колах. Пару років тому ходили чутки про її любовний зв'язок з українським політиком Сергієм Тігіпком (екс-кандидат в Президенти країни, в даний час - віце-прем'єр Кабінету міністрів). Невідомо, наскільки обгрунтованими були ці чутки, але ім'я собі дівчина зробила ...
-->
Дівчина року 2012! - Інеса Тушканова(Україна) - 155 голосів. Єдина в Україні мотогонщіца і учасниця чемпіонату України з ралі Про себе розповідає - "На мотоцикл сіла в 17 років,було майже 18, а за кермо автомобіля - в ​​9 років, на коліна до тата. Це був "Москвич", а з 15 років я брала машини у друзів. Але драйвер з мене вийшов тільки років до 18-ти, і то такий, не зовсім...". Скромняга.




Немає коментарів:

Дописати коментар