середу, 21 листопада 2012 р.

Мадонна влаштувала екзотичне шоу на сцені Madison Square Garden...

... ще й який!!! Мадонна у свої 54 роки (хіба для справжньої жінки це вік?) черговий раз довела, що здатна запалити публіку. 13 листопада під час свого виступу на сцені « Madison Square Garden», для того, щоб завести слухачів, вона роздяглася до спідньої білизни на і влаштувала "екзотичні" танці. Вишуканий декаданс. (фото та відео під катом)



 Такого, принаймні під час нинішнього туру MDNA, Мадонна ще не влаштовувала. Глядачі в найбільшому залі Нью-Йорка прийшли у захват, коли 54-річна Мадонна Луїза Вероніка Чикконе вийшла на сцену в мереживній спідній білизні, панчохах в сіточку і туфлях на величезній шпильці. За допомогою еротичних рухів, якими Мадонна володіє досконало, вона довела публіку до екстазу.
Фото: GLOBAL LOOK PRESS
 Її заклик не шкодувати грошей знайшов у слухачів самий гарячий відгук. Співачку, якій під час однієї з пісень допомагав навіть 12-річний син Рокко, закидали десятками, якщо не сотнями доларових купюр.
Фото: GLOBAL LOOK PRESS

У паузах та під час виконання найбільш популярних пісень , Мадонна теж не відпочивала - вона ділилася з глядачами своїми враженнями від президентських виборів і урагану «Сенді». У чому можна запевнитись проглянувши відео безпосередньо на цій сторінці.
Фото: GLOBAL LOOK PRESS

 Приємного перегляду...

Немає коментарів:

Дописати коментар