середу, 27 березня 2013 р.

Саша Грей в Одесі та Києві. Вона була.

Попередня новина про те, що до України з ді-джейським сетом їде Саша Грей (SashaGrey) виявилась не фейковою. Дійсно 22 березня вона відвідала Одесу, а вже наступного дня, попри рясні снігопади, дісталася Києва, де в одному з нічних клубів запропонувала поціновувачам клубної музики свій виступ.
Докладніше читай під катом.











Саша стовідсотково цілісна особистість. Попри славу порно-актриси вона під час свого сету була насправді найскромнішою у середовищі одеської тусовки. За контрактом вона з подругою(яка і навчила її ді-джейству) мали відіграти годинний сет, але захопившись дійством відпрацювали майже чотири години. У цей час сміливі одеситки намагались "переплюнути" минулу славу Саші і демострували бажаючим, що відпочивають без спідньої білизни, а чоловіки гацали біля ді-джейського пульту з метою зафіксувати свої інтелектуальні обличчя на фоні знаменитості.
У цей же час, фотографи, що були допущені за "амвон", приторговували автографами від Саші Грей за якихось там 500 грн. Дарма, що Саша роздавала їх без проблем. Зрозуміло, що фотографи з нею не ділились...


Кілька годин на сет Саша з подругою втратили і у Києві. Виступ відбувся у нічному клубі "Ажур".
Цікаво, що якщо в Одесі тільки бронювання столика коштувало до 800 грн, то в "Ажурі" вхід для жінок був безкоштовним, а чоловіки мали викласти по 200 грн. "з носу".



Під час пресконференції Саша призналась, що мріяла б навчитись творити власну музику. Чомусь я впевнений, що у неї все вийде. 



Ах, Саша... Саша... До речі її справжнє ім'я  Марина Энн Хенцис
(http://www.facebook.com/SashaGrey)

P.S. - попередня новина про Сашу -  http://kvitenyu.blogspot.com/2013/03/blog-post_5.html









Немає коментарів:

Дописати коментар