пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Двигун. JEEP - Він один такий!

Концерн Chrysler у якості промо люб'язно поділився свіжими світлинами нового Jeep - Cherokee. Технічними подробицями поки що майбутнього споживача не обтяжували, проте обіцяли, що у серпні-вересні 2013 року всі бажаючі зможуть спробувати міць нової залізної коняки.

Jeep - Cherokee -  кросовер, буде представлено на автосалоні у Нью-Йарку 29 березня. Саме тоді стануть відомі подробиці. 
 За відомостями зарубіжної преси, новинка базується на фіатовскій платформі Compact Wide, яка вже стала основою для компактного седана Dodge Dart. Вона допускає і створення повнопривідних машин, і використання двигунів конфігурації V6 - очікується, що шестициліндрові дизельні та бензинові мотори увійдуть в гамму силових агрегатів Cherokee. Відомо, зокрема, що новинка отримає мотор об'ємом 3,2 літра, який по суті є однією з версією двигуна об'ємом 3,6 літра, знайомого за моделями Wrangler і Grand Cherokee. Крім того, саме Cherokee стане першою новою моделлю альянсу Fiat-Chrysler, яку оснастять 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.
Втім, один майбутній показник все ж озвучений: Cherokee повинен витрачати на 45% менше палива, ніж, наприклад, Liberty. На практиці це означає менше 5 л/100 км (!!!???) в змішаному циклі. При всій повазі до Chrysle хочеться вигукнути - "БРЕХНЯ!"

Немає коментарів:

Дописати коментар