вівторок, 5 березня 2013 р.

Саша Грей їде в Україну???

Саша Грей
Особисто мені завжди подобались і подобаються жінки, що намагаються бути самими собою і живуть у першу чергу своєю жіночністю. У свою чергу мене дратують тупі чоловіки, що вважають за можливе принизити жінку (хай тільки словом) якщо Вона може дозволити собі продемонструвати себе іншим. Важко цим тварюкам у штанях довести, що оголена жінка - не означає доступна.
Сашу Грей (Sasha Grey) продовжують за інерцією називати "порнозіркою". Зрозуміло, бо саме через порно-фільми вона стала відомою, ймовірно сама цього не очікуючи.

"До того хто готовий до слави, вона не прийде ніколи" (Саша Грей)

Саша Грей їде в Україну!!!




Віднедавна Саша не знімається у порно-стрічках, а реалізуючи правило - "талановита людина талановита в усьому", пише книги і захоплюється професійним ді-джейством. Отже 22 березня вона опиниться в одному з одеських клубів зі свіжим "греєвським" музичним сетом.

 На цей момент відомо, що Саша буде виступати у клубі-ресторані Ministerium Dogma Club  22 березня. Вечірка розпочнеться о 21:00. Ще невідома вартість відвідування клубу в цей день. Ймовірно, в Ministerium буде діяти депозитна система: за місце за столиком доведеться заплатити наперед близько 500 гривень.
Цікаво те, що на власному інтернет-сайті і записах у соціальних мережах самої акторки інформації про виступ немає. Проте в Одесі вже навіть помічена афіша заходу, якщо це не фейк.












"Дивно чути, що такі, як я, розбещують людей, штовхаючи їх до насильства. До насильства людей штовхає держава."
(Саша Грей)
Браво Саша!!!





 "Мені здається, що жінки повинні перестати відчувати сором за прояви своєї сексуальності. Коли хлопець говорить: «Я вчора здорово потрахався з цією дівкою», - усім здається, що це нормально. Але якщо щось подібне скаже жінка, всі будуть вважати її божевільною. Всі навколо звеличують Х'ю Хефнера(власник Playboy - прим. Квітник), що продає секс як товар, а актрис, які цим товаром є, всі вважають блядями."
(Саша Грей)
Саме про таких "всіх", недоумків, я і писав на початку цього посту. І на превеликий жаль, цього емоційного непотрібу валом як на наших вулицях, так і у владних кабінетах.



Як вірно висловлюється одна моя російсько-мовна подруга:
"Вас мужчин не понять НЕ ДАЛА - СУКА, ДАЛА - БЛЯДЬ."



Немає коментарів:

Дописати коментар