вівторок, 12 березня 2013 р.

Вибухівка! Новий альбом "Deep Purple"!!!



"Now What?" - назва альбому легендарних Deep Purple після 8 років мовчання. Реліз альбому відбудеться 26 квітня.
На офіційному сайті гурту про альбом говориться наступне - ""Now What?" був записаний без будь-яких музичних правил. У результаті вийшло дещо свіже та сучасне. За останні 20 років звучання Deep Purple ніколи ще не було таким близьким за духом 70-х, як зараз"


 (під катом на цій сторінці послухайте свіжий сингл "All the Time In The World" з альбому)







     Новий диск, який, до речі, став дев'ятнадцятою студійною роботою групи, спродюсований відомим в рок-бомонді Бобом Езріном. Він у свій час продюсував деякі проекти Pink Floyd і Kiss.



Новий альбом Deep Purple містить 11 пісень.  Його буде запропоновано у трьох форматах - CD, лімітований варіант з DVD з бонусним треком та інтерв'ю музикантів і подвійний вініловий альбом(!). Слідом за презентацією альбому музиканти планують вирушити в тур, дати та міста, що приймуть музикантів  вже оголошені га офіційному сайті та на сторінці гурту у Facebook.




 Попередній диск Rapture Of The Deep вийшов в 2005 році і був проданий тиражем 200 тисяч копій в Європі.

А допоки очікуємо свіжого задоволення від Deep Puple пропоную послухати свіжий сингл  "All the Time In The World" з нового альбому, що вчора потрапив в ротацію рокових західноєвропейських радіостанцій і вже підстрибує у рейтингах зі швидкістю світла. Deep Purple із задоволенням ділиться ним на своїй сторінці у Facebook.




 Супер! Як на мене - LONG LIVE ROCKnROLL !!!







Немає коментарів:

Дописати коментар