пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Найбільш вражаючі будинки відомих людей.


Багато знаменитостей витрачають купу грошей, але мало хто з них при цьому знає, як же їх використовувати найкращим чином. Деякі розумні знаменитості вклали ці кошти у вражаючі будинки. Подивіться на десятку дійсно вражаючих багатомільйонних вілл і палаців, що належать багатим і знаменитим людям.

             Найбільш вражаючі будинки відомих людей.

 10. Земля обітована - Опра Уїнфрі (Монтесіто, Каліфорнія)

Ціна: 52 мільйонів доларів (2001)У своєму заключному виступі, Мартін Лютер Кінг сказав: "Ми, як народ, зробимо свою землю обітованою», тому Опра назвала свою нерухомість, що займає територію 42 акра каліфорнійської землі "Земля обітована" в честь пам'яті видатної особистості. На "Землі обітованої" підноситься особняк в нео-грузинському стилі. Будинок має шість спалень, 14 ванних кімнат, 10 камінів, два театри, кухню для гурманів, комору, винний льох, тенісний корт, ставки, сади, відкриту зону розваг, штучне озеро і величезний гостьовий будинок з басейном.

 9. Садиба (Лос-Анджелес)



Ціна: 85 мільйонів доларів.
Власник - (спадкоємиця) Петра Трюк (дочка гоночного магната Формули-1 Берні Екклстоун). Садиба - це особняк, розташований в Хомлбі Хіллс в околицях Лос-Анджелеса. Цей особняк в стилі французького замку має 123 кімнати. Це найбільший будинок в окрузі Лос-Анджелес.


 8. Космічний Будинок Боба Хоупа (Каліфорнія)



Розташований в місті Палм-Спрінгс, штат Каліфорнія, Космічний Будинок Боба Хоупа є футуристичною будівлею. Він був побудований, щоб своїм зовнішнім виглядом нагадати вулкан, з дахом з отвором в центрі, що дозволяє світлу проникати у центральний двір. Деякі люди порівнюють його з кораблем або гігантським грибом. Особняк був розроблений архітектором Джоном Лотнером.

 7. Скляний будинок Джастіна Бібера «Salad Spinner» (Беверлі-Хіллз)




Скляний будинок Джастіна Бібера «Salad Spinner» є архітектурним дивом. Його круглі стіни зі скла і сталевих балок створюють просто вражаючий внутрішній двір з прекрасним видом з басейну на місто і океан. Канадський співак платить 60 000 на місяць за оренду цього майна.

 6. Замок «Шато Артисан» Чарльза Зігера (Майамі)



 Ціна: 10,9 мільйонів доларів.
Цей неймовірний будинок у вигляді фортеці побудований за проектом Чарльза Зігера для себе. Чарльз спроектував і побудував багато творчих висотних житлових і комерційних будівель. На будівництво цього особняка його надихнули французькі і британські замки; що є причиною, чому він і названий «Шато Артисан».

  
 5. Особняк Аквапарк Селін Діон (Флорида)


Особняк Селін Діон, вартістю 72,5 мільйонів доларів і має власний аквапарк; два масивних басейну у власності пов'язані в аквапарк. Будинок, який побудований на березі океану у Флориді, має білосніжний інтер'єр, вісім спалень і розкішну обстановку. Аквапарк має гігантську обертову гірку, пішохідний міст і річку з повільною течією.

 4. "Око Гора" Наомі Кемпбелл (Туреччина)





 Розкішний еко-особняк супермоделі Наомі Кемпбелл має форму єгипетського "Ока Гора". Розташований на острові біля узбережжя Туреччини, цей приголомшливий особняк має величезну ландшафтну терасу і дах з парниковим ефектом, щоб піклуватися про опалення. Будівля в стилі давньоєгипетського очі Гора був розроблений іспанським архітектором Луїсом де Гаррідо.

 3. Кулястий будинок Лайонела Мессі



 Особняк Мессі має форму футбольного м'яча. Майданчик, на якій стоїть особняк виглядає, як футбольне поле. Цей особняк показує любов Лайонела Мессі до гри.

 2. Космічний корабель Наомі Кемпбелл (Москва)


Російський мільярдер і бойфренд Наомі Кемпбелл - Владислав Доронін побудував для своєї коханої будинок площею 2650 квадратних метрів в формі космічного корабля під Москвою. Але , як видно на світлинах, ще не добудував. Цей футуристичний будинок унікальний і виглядає як декорація для науково-фантастичного фільму. Будинок має плавні криві, величезні скляні панелі, високі стелі, закритий басейн, тренажерний зал, спа-центр, турецьку лазню, російську баню і багато розкоші.

 1. Будинок для польотів Джона Траволти (Флорида)


Джон Траволта є пристрасним пілотом і насправді він одержимий польотами на літаках. Зірка кіно проводить свої вихідні в своєму будинку, що побудований з двома прибудовами, які створюють схожість будинку з лльотним терміналом. Суперзірка може дійти по доріжці під навісом до свого літака і злетіти в повітря, як тільки ворота злітно-посадкової смуги будуть відкриті! Ексклюзивний будинок в аеропорту на півночі Окала, штат Флорида, коштує близько 12,5 мільйона доларів.

Джерело -  http://xexe.club/70064-samye-vpechatlyayuschie-doma-zvezd.html

Немає коментарів:

Дописати коментар