пʼятниця, 30 серпня 2024 р.

"Я хочу, щоб люди засунули палець у дірку від шрапнелі". Українська інсталяція на Burning Man 2024

 

Величезний напис "I'm fine;)" з артефактів війни, які зібрали на деокупованій території, представляє Україну на всесвітньовідомому фестивалі сучасного мистецтва Burning Man 2024 у пустелі Блек-Рок у США.

"Це культурна дипломатія вагою в десять тонн", - розповідає про роботу художник Олексій Сай.

Вийшов новий альбом Falling in Reverse Popular Monster , і запис викликав чимало обговорень у соціальних мережах

 

Напевно, це і не дивно, що співак Ронні Радке , одна з найрізноманітніших постатей у рок-музиці, отримав кілька протилежних рецензій на новий альбом. реакція на новий альбом дещо розбіжна. Але все-таки позитивна відповідь, здається, переважає загалом негатив. 

Серпневий мік"Х".

 

Традиційний огляд краси, яку нашій увазі пропонують Квіточки у соціальній мережі "Х". Для когось це бізнес, для когось стан душі, для когось розвага, проте у будь-якому випадку красиво.

четвер, 29 серпня 2024 р.

Мати і сестра Мераї Кері померли в один день. Причини - таємниця

 

Мати американської співачки Мераї Кері Патрісія та її сестра Елісон померли в один день на вихідних. Причини смерті жінок наразі не відомі.

"Моє серце розбите через те, що минулими вихідними я втратила матір, - заявила Кері. - На жаль, через трагічний збіг подій моя сестра померла того самого дня".

середа, 28 серпня 2024 р.

Як відомі рокери реагують на припинення виступів #Aerosmith

Легенди Бостона домінували на сцені понад півстоліття, перш ніж офіційно припинити роботу в серпні 2024 року, скасувавши перенесені дати свого прощального туру Peace Out через травму вокалу  Стівена Тайлера , яка змусила гурт скасувати концерти вже з вересня 2023 року лише після трьох шоу їхньої першої подорожі...

Іспанська Квіточка "Х" - Melanie De Toni(Мелані Де Тоні)

Маємо подвійну рубрику, Квіточка "Х" та Планета Квітник оскільки сьогоднішня Квіточка наших сторінок походить, за легендою, з Іспанії. Живе у Мадриді. Чому я повсякчас пишу "за легендою"??? Відповідь проста - у світі, на жаль, багато психопатів, які неадекватно реагують на публічну сторону життя таких Квіточок, тому доводиться хоч трішечки себе убезпечувати. Отже  - Melanie De Toni(Мелані Де Тоні)  

https://x.com/meladetoni

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

ДЕНЬ НАШОГО ПРАПОРА. Квіткова Абетка - П - ПРАПОР.

 

Обов'язково знайдуться люди, які засудять ці дві українські Квіточки, за їх сміливість позувати оголеними в кольорах українського Прапора(автор світлин -Petter Hegre(Пітер Хегре)). Чому так станеться? Для цих людей оголеність людини є табу, нав'язаним церквою і фарисеями гріхом. Я називаю це "світом хибних цінностей", оскільки саме ОГОЛЕНА людина є символом беззахисності та відвертості, це символ ЖИТТЯ. Якщо хтось бачить в оголеному тілі щось нечисте, по суті є сам нечистим своїми думками. Вчіться контролювати ваше негативне ставлення до світу, вчіться бачити в ньому найліпше, а не найгірше, оскільки найгірше проявляє себе агресивно саме.

Американська кантрі виконавиця Марго Прайс ділиться своїм драматичним досвідом ринопластики...

 


У РОЗЛОГОМУ особистому есе Марго Прайс написала про своє рішення зробити септопластику та ринопластику, а також про депресію, яку вона відчувала до та після операції минулого березня.

 

«Я не впізнала людину, яка дивилася на мене, — написала вона в листі Substack, — Просто ніс на моєму обличчі».

Випадкове фото. Олена Кравацька.

 

Я вже і не пам1ятаю, коли останній раз на наших сторінках з'являлась рубрика "Випадкове фото", проте це не означає, що ця тема зникла. Прийшов час чергового фото. Подивіться ЯКА КРАСУНЯ наша Олена Кравацька – українська олімпійська чемпіонка Парижа-2024 у складі жіночої збірної України з фехтування на шаблях.

понеділок, 19 серпня 2024 р.

Мерилін Менсон повертається на сцену.

 

Мерилін Менсон ввечері 2 серпня зіграв свій перший виступ з Five Finger Death Punch і Slaughter to Prevail у Херші, штат Пенсільванія.

Квіточка "Х" - Olivia Linz.

 

Українська  Квіточка Olivia Linz(Олівія Лінц) розпочала свою модельну кар'єру з воєнного 22-го року і вже стала популярною у сегменті "simple nude", проте, я впевнений, що цей її результат став можливим передусім завдяки її вмінню співпрацювати з фотографом та артистизму. Саме завдяки цьому, серед Майстрів з якими вона встигла творити красу, числиться і Маестро Руслан Лобанов, який дуже прискіпливо ставиться до підбору персонажів до його фото історій. Власне і на своїй сторінці в мережі "Х" Олівія також ділиться насамперед "art" світлинами, що вочевидь за станом душі їй ближче.

День пасічника України



Мед - продукт вічності. Він має один з найвищих показників термінів зберігання серед харчових продуктів. Уявіть, знайдений в гробницях фараона, запечатаний в глечиках мед, до цього часу залишається їстівним і придатним для вживання. 

пʼятниця, 16 серпня 2024 р.

Гармонія Світу. Shiva Aura(Шива Аура). Світлини Майстра.

 

За легендою, серед великої кількості світлин, які ви зараз побачите є і сама каліфорнійська Майстриня Shiva Aura(Шива Аура), проте більшість робіт присвячена намаганню побачити, відшукати чи принаймні повернути Світу порушену людиною Гармонію і риторичний заклик до людства "припинити гвалтувати природу". Сама про себе ця пані пише скромно - Жінка-фотограф 📷природи, оголені жінки на природі та майстер-класи фотографії + мрійниця, танцівниця, спостерігач за зірками✨  - https://x.com/allshivaart
Під катом світлини у ду-у-уже великому розмірі, аби мати можливість зрозуміти задумку творця.

Клайро знімає своє перше за багато років музичне відео на «Juna».

 


ПІСЛЯ ТРЬОХ АЛЬБОМІВ У своїй кар’єрі Клайро зробила те, чого не робила шість років: випустила музичне відео. 

четвер, 15 серпня 2024 р.

І поки що Літо!

З чого б це почати...хм... Мабуть з риторичного зауваження, що ЖИТТЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ і буде тривати, якщо психопатичним росіянам не вдарить в голову чи то сеча, чи то "скрєпная бормотуха" і вони не розпочнуть ядерної війни. А поки що Літо! І провести його так, щоб запам'яталось хочеться кожному...

середа, 14 серпня 2024 р.

ПРЕМ'ЄРА НА #radio_takt Океан Ельзи feat KOLA, Jerry Heil, YAKTAK, SHUMEI - Той день

 

12 жовтня Океану Ельзи виповнюється 30 років. Цей особливий день вони пропонують провести разом на власних концертах, які відбудуться у столичному Палаці Спорту. Виступи назвали «Океан Ельзи. 30 років — «Той день!» 

Marisa Papen - Магнітна межа: подвійність буття.

 


МАГНІТНА Межа

Невидиме веде першооснову — як вогонь із землею, так і вітер з вогнем. Щоб пізнати істину, потрібно зустріти її край. Поповзти на периферію, танцювати зі стихіями, віддатися взаємодії трансфігурації та повернутися до центру.

вівторок, 13 серпня 2024 р.

Penthouse Pet - August 2024 - таємнича "Grace Elizabeth" .


Маю підозру, що клікабельне ім'я серпневої Pet було обрано навмисне, оскільки у світі фешн-моделінгу є Квіточка на таке ім'я. А от справжнє ім'я нашої сьогоднішньої красуні залишається мені невідомим. На своїй сторінці в соціальній мережі "Х" вона у заголовку має ім'я Gracie Valentino, проте доменне ім'я сторінки Tino Gracie 😎😎😎 Ось і спробуй здогадайся. Цікаво, що до початку літа цього року сторінка Квіточки у "Х" була традиційно дівоча - фешн, кохання, мрії, гумор, перепости тощо, а останні пару місяців почали з'являтись все більш "цікаві" світлини і теми. Чи то дівчина "щось для себе вирішила", чи хтось порадив 😍😍😍нам на радість.

понеділок, 12 серпня 2024 р.

30 років дебютному альбому Bush - Sixteen Stone.

 


Цитата від Гевіна Росдейла: «Життя сповнене відмов та невдач. Я маю на увазі, як ти можеш прожити життя без того, щоб тебе постійно хтось використовував? Я не знаю, як це зробити інакше. У якийсь момент хтось завжди намагається тебе використати… Сподіваюся, це допоможе як повідомлення надії для всіх, хто це відчуває. Ти не самотній».

Спеку Найкраще Переживати За Містом. Разом з Genevieve Morton(Женев'євою Мортон)

 

З південно-африканською Квіточкою Женев'євою Мортон ви вже знайомились на сторінках нашого Часопису - https://kvitenyu.blogspot.com/2024/06/genevieve-morton.html?zx=8e0a364b4bde16af - і нині, у пошуку ілюстрацій до способів співіснування зі спекотним періодом року, мені на очі потрапило кілька сетів Женев'єви, у яких вона прекрасно з цим справляється. Дуже хочеться скласти їй компанію, чи принаймні по-доброму позаздрити тому, хто має таку можливість😉😉😉

Нагадаю - у 2012 році Мортон була визнана найсексуальнішою жінкою світу за версією FHM, а у 2014 році Sports Illustrated назвала її однією з 50 найкращих моделей купальників усіх часів

День вінілових платівок

 

Вініл – це формат без втрат. Відбитки, зроблені прямо у майстрів, містять усі деталі, задумані художником. Саме тому вініл звучить краще, ніж цифровий формат. Походження вінілових платівок можна простежити до 19 століття. Доглянута платівка може бути відтворена понад 100 разів із незначним погіршенням чутного звуку. При правильному догляді той самий диск можна було грати багато сотень разів за все його життя. Проте запис, зіграний на погано настроєному устаткуванні, може бути знищено лише за одне обертання.

субота, 10 серпня 2024 р.

Світлини Майстра - Давид Дубницький(David Dubnitskiy)

 

За творчістю дніпровського Майстра Світлин Давида Дубницького слідкую вже давно. В соціальній мережі "Х" встигли навіть обмінятись кількома взаємними компліментами: я йому за його роботи, він мені за коментарі 😎 Пастельна еротика Давида має кілька характерних рис. Головна(вже вибач Давиде) - кон'юктура. Зрозуміло, що якщо фотографія це твій бізнес, то ти маєш обрати собі напрямок та стиль, який буде приносити тобі результат. Те, що робить Давид я назвав би так - "Мрії Сов'єтського Підлітка Пубертатного Періоду"...

пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Фронтмен Badflower Джош Кац і басист Алекс Еспіріту щодо новго синглу гурту «Detroit» - ця пісня є автобіографічною, оскільки вона розповідає про очарування та розчарування, пов’язані з успіхом групи.

— Це дивно, — сказав Кац. «Ми досягли рівня успіху — це наша кар’єра, це наша робота, це те, що оплачує наші рахунки. Але минулі очікування не відповідають реальності » .

Квіточка Х - Heather Monique “Moni”

 

Спеціалісти з кібербезпеки стверджують, що "надмірна" публічність у соціальних мережах небезпечна. Небезпечна передусім тим, що погані люди можуть у якійсь спосіб використати це проти тебе, і таких прикладів дійно вже багато. Крім того і є просто люди з неадекватними поведінковими реакціями, які також можуть бути небезпечні. Проте всім нам відоме прислів'я - Вовків Боятися, У Ліс Не Ходити. Тому коли я дивлюсь на творчість чарівної Heather Monique “Moni”, я думаю не про поганих людей, а милуюся статною, гарною, розумною та відвертою Жінкою, яка наповнює наше життя змістом та красою. Про себе у мережі Х вона пише коротко і скромно - Модель на пенсії, колишня артистка балету та творець Apple Podcast, YouTube, TikTok та IG: Memoirs of an IG Model.

Хізер живе у Сакраменто(Каліфорнія)

вівторок, 6 серпня 2024 р.

Ірина Лозова-я(Irina Lozovaya)

Навмисне написав прізвище української моделі та місткині Лозова-я, оскільки автентичне українське прізвище її пращурів було без ницої "я" наприкінці. Це "я" з'явилось як данина перетворенню українських прізвищ на російський манер. Таке відчуття, ніби тепер власник прізвища мав доводити, що він тут є - Лозова -Я. Але сама Ірина саме так прописує прізвище у соціальних мережах. Най буде так 👺. Цю Квіточку ми вже представляли на цих сторінках - https://kvitenyu.blogspot.com/2024/02/blog-post_68.html - а сьогодні пропоную вам продовження цієї естетичної історії.

Добровольці великої війни з росіянами: 110 років тому сформувалися Українські січові стрільці

 


Українські січові стрільці (УСС, усуси) — добровольче військове формування українців, яке виникло 6 серпня 1914 року в рамках Австро-Угорської армії під час Першої світової війни

Штучна Liza Hunswot у справжньому серпні.

Згенерована Liza Hunswot  вже з'являлась у нашому часописі, і якщо мені не зраджує пам'ять, це було десь у жовтні минулого року. Ось посилання - https://kvitenyu.blogspot.com/2023/10/liza-hunswot.html. Нині штучна, але така приваблива Ліза ілюструє нам принади серпня. Не знаю поки хто є автор Лізи, але маю визнати його шляхетний смак до прекрасного.

Літній вайб з Putri Cinta.

Результативність фотомоделі це не тільки її зовнішні показники, а скоріш її вміння реалізувати задум та вимоги фотографа і інколи створити власну атмосферу, здатну надихнути людину з фотоапаратом. Це дійсно вміння, оскільки саме цим і пояснюється, що часто моделі з "видатними" зовнішніми показниками не досягають результатів більш "артистичних" конкуренток. Якщо знайдете можливість переглянути деякі доступні бекстейдж відео індонезійської моделі Putri Cinta(Путрі Сінта), зможете у цьому запевнитись. Успіх Путрі передусім у її поведінці перед камерою, співпраці з фотографом. 

понеділок, 5 серпня 2024 р.

Садисти "Вагнер": нинішній стан і значення подій в Малі для війни в України.

Розгром туарегами вагнерівців у Малі знову нагадав про існування цієї російської приватної військової компанії, яка після заколоту й смерті Женькі Пригожина нібито розчинилася, однак в Африці продовжує свою діяльність, хоч і під пильним наглядом москви.

Джек Вайт, здається, зненацька випустив новий альбом...

 

Джек Вайт, здається, зненацька випустив новий альбом у традиційно креативний для Джека Вайта, спосіб: на вінілі та доступний лише для тих, хто може дістатися до одного з його магазинів Third Man Records у Нешвіллі, Детройті та Лондоні. 

Серпень.

 

Українська назва утворена від слова «серп» — знаряддя, яким ще в давнину жали зернові, і означає «місяць серпа, жнив»[2]. Можливо, саме прасл. *sьrpьnь було первісною назвою місяця в давньослов'янському календарі[3]. Співзвучні назви вживаються в польській (sierpień), чеській (srpen) і словенській (veliki srpan) мовах. У хорватській мові слово srpanj позначає липень, тоді як у словенській він називається mali srpan. Жниварський смисл мають також назви серпня в інших споріднених мовах: біл. жнівеньв.-луж. žnjencлит. rugpjūtis (дослівно «житні жнива»). Сучасна назва місяця трапляється в руських стародруках XVI—XVII століть, у написаннях: серпень[a]сръпень[b]серпев[c].(https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%8C)

ПРОБАЧ - прем'єра нової пісні від #Олександр_Онофрійчук

 

Будь-яка соціальна турбулентність створює невизначеність у житті людей. Невизначеність підштовхує до прийняття рішень, оскільки стають незначними минулі обмеження. Тому у час турбулентності(війна, катастрофи, епідемії, революції...) стається велика кількість розлучень сталих людських стосунків, руйнуються сім'ї.

субота, 3 серпня 2024 р.

ЧЕМПІОНКА СВІТУ З БОДІБІЛДІНГУ(за версією "Олімпія") українка #Наталка_Цюрпіта везе свою перемогу до рідного міста #ВІННИЦЯ. А нині Наталя в етері #radio_takt ...

 

Минулими вихідними в італійському місті Перуджа відбувся чемпіонат світу з бодібілдінгу на якому тріумфувала вінничанка Наталія Цюрпіта.

Міжнародний день пива

 

2 серпня проводиться Міжнародний день пива. Дата на 2024 рік. Щорічне неофіційне свято відзначають в першу п'ятницю серпня. Виникло в 2007 році в Санта-Круз, Каліфорнія з ініціативи Джессі Авшаломова.

четвер, 1 серпня 2024 р.

Колишнього гітариста Red Hot Chili Peppers Джоша Клінгхоффера подали до суду після того, як він збив на смерть 47-річного чоловіка своєю машиною.

 

Позов подала в Каліфорнії Ешлі Санчес , дочка жертви, якого звали Ізраїль Санчес. У ньому стверджується, що Санчес був збитий і вбитий чорним позашляховиком GMC, яким керував Клінгхоффер, коли Санчес йшов пішохідним переходом по дорозі за продуктами в Альгамбра, штат Каліфорнія, минулого березня. 

День африканської жінки

 

День африканських жінок відзначається щорічно на всьому африканському континенті 31 липня та присвячений визнанню та підтвердженню ролі жіночих організацій у досягненні політичної свободи Африки, підвищенні соціального та економічного статусу жінок на континенті. Жіночий день у Південній Африці, наприклад, відзначається 9 серпня кожного року та є державним святом.