четвер, 29 серпня 2024 р.

Мати і сестра Мераї Кері померли в один день. Причини - таємниця

 

Мати американської співачки Мераї Кері Патрісія та її сестра Елісон померли в один день на вихідних. Причини смерті жінок наразі не відомі.

"Моє серце розбите через те, що минулими вихідними я втратила матір, - заявила Кері. - На жаль, через трагічний збіг подій моя сестра померла того самого дня".

Співачка додала, що почувалася щасливою, що провела час з матір'ю за тиждень до її смерті, й попросила поважати її право на приватність.

При цьому вона не надала жодних подробиць щодо причин смерті обидвох жінок.

87-річна Патрісія була колишньою оперною співачкою та викладачкою вокалу ірландсько-американського походження.

У своїх мемуарах 2020 року "Значення Мераї Кері" співачка, п’ятиразова володарка премії "Греммі", описала свої складні стосунки з матір’ю та зазначила, що вони завдали їй "багато болю та збентеження".

55-річна Кері зазначила, що між ними виникла конкуренція. Професійні ревнощі "приходять разом із успіхом, але коли це ваша мати, і ревнощі проявляються в такому ніжному віці, це особливо болісно", додала вона.

Але вона також розповіла про глибоку любов, яку відчувала до своєї матері, написавши в присвяті: "Пет, моїй матері, яка, я вважаю, справді зробила все, що могла. Я завжди буду любити тебе, як тільки можу".



В інтерв’ю Гейл Кінг у 2022 році співачка сказала, що коли вона росла, на неї безумовно вплинула критика з боку матері.

63-річна сестра Мераї Елісон перед смертю мешкала у хоспісі, цитує газета Times Union її друга, який не назвав причину смерті.

У двох сестер також були складні стосунки.

У своїх мемуарах Кері написала про відчуження від Елісон, а також від брата Моргана, сказавши, що "емоційно та фізично безпечніше для мене не мати з ними жодних контактів".

Після публікації мемуарів Елісон подала на Кері до суду на 1,2 мільйона доларів за "великий емоційний стрес" та назвала їх "мстивими".

Батько співачки, Альфред, помер у 2002 році від раку у 72 років.

Кері вважають однією з найуспішніших співачок у світі.

Її святковий сингл All I Want For Christmas Is You є найбільш продаваною різдвяною піснею жінки-виконавиці усіх часів.

Вона є рекордсменкою за кількістю синглів сольного виконавця, які посіли перше місце у Billboard Hot 100 (із 19 піснями), продала понад 220 мільйонів записів у всьому світі та була суддею конкурсного шоу American Idol.

https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c3vx1q54qwdo

Немає коментарів:

Дописати коментар