четвер, 1 серпня 2024 р.

Колишнього гітариста Red Hot Chili Peppers Джоша Клінгхоффера подали до суду після того, як він збив на смерть 47-річного чоловіка своєю машиною.

 

Позов подала в Каліфорнії Ешлі Санчес , дочка жертви, якого звали Ізраїль Санчес. У ньому стверджується, що Санчес був збитий і вбитий чорним позашляховиком GMC, яким керував Клінгхоффер, коли Санчес йшов пішохідним переходом по дорозі за продуктами в Альгамбра, штат Каліфорнія, минулого березня. 

У звіті стверджується, що відеодокази показують, що гітарист відволікся, повертаючи ліворуч на перехресті, і не виявляв жодних ознак гальмування чи уповільнення. На позашляховику теж нібито не було номерних знаків. Відповідно до позову, Санчес помер в результаті удару тупим предметом(автомобілем) від травм, отриманих під час удару.

У звіті також стверджується, що Клінгхоффера ніколи не заарештовували за цей нещасний випадок і він відправився в тур з Pearl Jam , і що він ніколи не звертався до сім'ї Санчеса щодо цього і не виявляв каяття з цього приводу.

https://t.me/yuriy_kviten/2772

Немає коментарів:

Дописати коментар