четвер, 15 серпня 2024 р.

І поки що Літо!

З чого б це почати...хм... Мабуть з риторичного зауваження, що ЖИТТЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ і буде тривати, якщо психопатичним росіянам не вдарить в голову чи то сеча, чи то "скрєпная бормотуха" і вони не розпочнуть ядерної війни. А поки що Літо! І провести його так, щоб запам'яталось хочеться кожному...

Цього літа в Україні, як помітили люди, значно менше ніж зазвичай, мух, проте розплодилось багато усіляких комах кровопивців. Тому гляньте, будь-ласка - дупку сильно покусали???






До речі про дупку. Цього року, під час спеки, багато хто був необережним і підпалив собі своє видатне місце на сонці. А ну глянемо чи нема серед цих фото вашої необережності...







Принаймні жодних білих незасмаглих плям нема, правда? А може вам подобаються ось ці незасмаглі місця? Маю одну юну знайому, яка намагається взагалі не засмагати, аби зберегти, на її думку, чистий білий колір шкіри, оскільки вважає, що засмага сушить шкіру та прискорює її старіння. Принаймні підставляти сонцю свої "бубочки" треба дуже обережно, без фанатизму.








А загалом, після спекотного дня, погодьтесь, що чи не найприємнішою є вечірня прогулянка, коли можна відпочити і тілом і душею.







А вдень...вдень спеку можна тамувати у свій спосіб, який є для себе найбільш прийнятним. Наприклад ось так...






...чи так.







Хоча, якщо є можливість побувати з користю за містом це ЧУДОВО!











А набагато краще, якщо цей час можна провести з друзями.










Але відчуття рідної домівки не заміниш нічим...











































































































































































Немає коментарів:

Дописати коментар