середа, 14 серпня 2024 р.

Marisa Papen - Магнітна межа: подвійність буття.

 


МАГНІТНА Межа

Невидиме веде першооснову — як вогонь із землею, так і вітер з вогнем. Щоб пізнати істину, потрібно зустріти її край. Поповзти на периферію, танцювати зі стихіями, віддатися взаємодії трансфігурації та повернутися до центру.


Трансформаційний вогонь пронизує колективний ландшафт. Бачимо ми це чи ні, ми можемо це відчути. Дозволити хаосу рухатися під самими нашими ногами вимагає довіри. Ми повинні прагнути зрозуміти дар вогню, щоб ми могли рухатися з ним. Що відбувається, коли вогонь і лід зустрічаються? У спільному просторі, де багато хто бачить обличчям до обличчя, відбувається трансформація. Іноді тліє, іноді палає, але ми знаємо напевно, що після того, як полум’я пройде, фундамент незворотно зміниться.

У центрі спочиває звичайна душа. З краю відкривається найкращий вид. Край і центр непереборно тягнуться одне до одного. Щоразу, коли ми віддаляємося від нашого центру або навіть коли відчуваємо його тремтіння, ми починаємо відчувати світ контрасту. Зовнішнє хоче зустрітися з внутрішнім, крайнощі тягнуть один одного за рукави . По-перше, може статися зіткнення енергій. Не маючи іншого виходу, вони відразу виявляють свої розбіжності. Раптом опинившись посеред множинності, ми бачимо себе й іншого у певному контрасті. Ми переходимо до гіперусвідомлення, активуючи нашу клітинну пам’ять, щоб поглинути цю нову територію. Сльозяться очі, прискорене серцебиття, приплив енергії для дослідження та пошуку. Цей потяг до дестабілізації слугує вивільненню застою. Вдихніть у край і опустіться трохи глибше  тут ми знайдемо розширення.

Дійсно, наша сутність безмежна, але оскільки ми втілилися в цю фізичну реальність , наші краї привносять визначення. У царстві контрасту ми можемо дізнатися про наші власні грані та грані всього життя . Кожне алхімічне зіткнення, яке трапляється на нашому шляху або до якого ми прагнемо зробити крок, дає нам особливу мудрість, унікальну для його природи. Через поглинання, споглядання та інтеграцію ми доведемо край до центру, а центр до краю.

























Оклаваха, Флорида

«Заплановані пожежі є важливим інструментом для підтримки середовищ існування в національному лісі Окала. Регулярне спалювання наших легкозаймистих місць території зменшує загрозу лісових пожеж, усуває густий підлісок і покращує середовище існування дикої природи. Дрібні пожежі необхідні для відновлення деяких видів рослин».
— Лісова служба USDA

https://www.doublebeing.com/works/magnetic-edge

Немає коментарів:

Дописати коментар