четвер, 1 серпня 2024 р.

День африканської жінки

 

День африканських жінок відзначається щорічно на всьому африканському континенті 31 липня та присвячений визнанню та підтвердженню ролі жіночих організацій у досягненні політичної свободи Африки, підвищенні соціального та економічного статусу жінок на континенті. Жіночий день у Південній Африці, наприклад, відзначається 9 серпня кожного року та є державним святом.


День африканських жінок (Africa's Women's Day) був проголошений днем, який слід відзначати у дату першої конференції Панафриканської організації жінок, що відбулася в липні 1962 року в Дар-ес-Саламі, Танганьїка (нині відома як Танзанія).
День африканських жінок пропонує національну, континентальну та глобальну можливість згадати та підтвердити важливу роль африканських жінок у розвитку сильної панафриканської ідентичності, із спільними цінностями, цілями та баченням майбутнього, а також з тим, що жінки роблять ключовий внесок до досягнення інклюзивного зростання Африки та розвитку, заснованої на баченні про єдину процвітаючу та мирну Африку.
А ВІД СЕБЕ ДОДАМ - АФРИКАНСЬКІ ЖІНКИ, ВИ ПРЕКРАСНІ!!!



















































Немає коментарів:

Дописати коментар