вівторок, 7 травня 2013 р.

Volvo XC40. Китайська експансія.

Допоки ми продовжуєм суперечки стосовно якості китайських товарів, які переважно обертаються навколо теми "ціна-якість", відомі і якісні світові бренди все частіше поєднують свої зусилля у розробці нових товарів з виробниками з Китаю. Ось і VOLVO знайшов спільну мову з GEELY...




Скандинавський виробник Volvo приступив спільно з китайським концерном Geely до розробки нової компактної платформи. Першим автомобілем, який буде спроектований на даній платформі, виявиться невеликий міський позашляховик з індексним позначенням XC40.
 За інформацією видання Automobile Magazine, в продуктовій лінійці марки автомобіль займе нішу між моделями V40 Cross Country і XC60. Основними суперниками Volvo XC40 виступлять Audi Q3, BMW X1 і Mercedes GLA-класу. Слідом за компактним кросовером скандинавський автовиробник виведе на ринок п’ятидверний хетчек, який за розмірами буде схожий з Volkswagen Golf сьомого покоління. Новинка поведе боротьбу за гаманці споживачів з Audi A3 і BMW 1-ї серії.
Представникам ЗМІ також вдалося дізнатися, що Volvo вивчає доцільність розробки на платформі Scalable Platform Architecture (SPA) дводверного купе C60. Зовнішність моделі буде створена за мотивами легендарного автомобіля P1800, який випускався з 1960 по 1973 роки. Крім цього, скандинави в даний час проектує друге покоління кросовера XC90, чия прем’єра відбудеться в кінці наступного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар