пʼятниця, 21 червня 2024 р.

Час Купальників. Genevieve Morton(Женев'єва Мортон)

Мабуть загальний психологічний стан вплинув на те, що у цьому році Час Купальників у нас запізнився, проте це не означає ЩО ЗНИК. Тому цю тему у 24-му році у нас відкорковує одна з найкращих моделей Sports Illustrated, південно-африканська Квіточка Genevieve Morton(Женев'єва Мортон)

вівторок, 18 червня 2024 р.

«Путін має бути зупинений» – легенда року Род Стюарт підтримав Україну, попри вигуки невдоволення в Лейпцигу

 

Британська рок-зірка Род Cтюарт 17 червня захистив свою позицію щодо підтримки України, повідомляє британська інформаційна агенція PA.

«Я підтримував український народ протягом усієї цієї війни. Починаючи з того, що допомагав доставляти продукти в країну, і закінчуючи орендою будинку у Великій Британії для української сім’ї, а також найманням двох українців у склад свого гастрольного гурту. Так, я підтримую Зеленського і народ України, і я буду продовжувати це робити. Путін має бути зупинений», – сказав легендарний співак.

Playboy All Star - Tru Kait(Тру Кайт). Червень.

Я поки що не зрозумів, що за нова номінація з'явилась у Playboy - All Star. Можливо є різниця у номінаціях. як і підходах до контенту між друкованим виданням та його інтернет сторінками? Вочевидь. Щодо контенту, так, маю сказати, що різниця дійсно є. Інтернет сторінки є більш відвертими, але разом з тим менш "пафосними". All Star цього червня Playboy обрав популярну "дорослу" модель Tru Kait(Тру Кайт). Крім того два сети, які ми представляємо вам сьогодні напряму пов'язані з літнім місяцем Червнем - приємні турботи у власній садибі.

субота, 15 червня 2024 р.

Новий сингл від #Денис_Шинкевич (проєкт #Denshy) до купальського дійства "Хай Горить"...

 

Сам Денис не акцентував увагу на тому, що його нова пісня виходить напередодні літнього рівнодення, відомого як Купала, проте містичність ситуації у тому, що енергетика пісні, її саунд, текст, атмосфера, ритм рівно "купальські". 

пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Квіточка "Х" - Аліна(friderayk).

 

Мені завжди цікава логіка людей, коли вони собі придумують "нікнейм". Це намагання символізувати себе "іншого", і тому це дійсно цікаво. Сьогоднішню українську Квіточку ймовірно звуть Аліна, оскільки саме так вона називає себе в мережі "Х", втім головний "нікнейм" сторінки "friderayk" і ...для мене це таємниця...хм...Чому "friderayk"??? Може ви зможе зрозуміти переглянувши її світлини? Перше, що впадає в око - емоційний фон тотальної більшості світлин майже однаковий, меланхолійно-стриманий. Лише на деяких зображеннях Аліна ледь посміхається. Це про щось говорить? Думаю дізнатись можна тільки у самої Аліни.

середа, 12 червня 2024 р.

Користь полуниці для дітей та дорослих. Ще раз про можливості улюбленої ягоди

Полуниця, користь якої може зрівнятися тільки з її гастрономічними чеснотами, не дарма люблена в усьому світі. Тому можливості полуничного сезону не варто упускати.

вівторок, 11 червня 2024 р.

Демі Ловато виступила на щорічній конференції Центру психічного здоров'я молоді

 

У минулий понеділок 3 червня увечері Демі Ловато поділилася словами досвіду та мудрості на щорічному благодійному заході Центру психічного здоров’я молоді в Нью-Йорку. Співачка рідко коли ухилялася від того, щоб ділитися чистою правдою про свої складні проблеми із її психічним здоров’ям, зловживанням психоактивними речовинами та розладом харчової поведінки. 

середа, 5 червня 2024 р.

«Славні» російські військові традиції звірств проти цивільних...

  

Перелік російських військових "традицій" був би неповним без згадки про масові вбивства цивільних. Кожна війна, в якій брали участь росіяни, має свою криваву мітку їхніх звірств. В українській історії це Батурин 1708 року, у польській — Варшава 1794-го, у французькій — Шампань 1814-го…

Емінем випустив сингл Houdini і кліп, в якому він зустрічається з собою 30-річним та використовує семпл відомого хіта 90-их “Abracadabra” від Steve Miller Band.

 


Американський репер Емінем представив трек Houdini, що став першим синглом з анонсованого на літо 2024 року альбому The Death of Slim Shady.

вівторок, 4 червня 2024 р.

ABBA знову об’єдналась, щоб отримати одну з найвищих нагород Швеції.

 

Бйорн Ульвеус, Анні-Фрід Лінгстад, Агнета Фальтског і Бенні Андерссон з групи ABBA після отримання ордена Королівської Васи від короля та королеви Швеції під час церемонії в Королівському палаці Стокгольма 31 травня 2024 року за видатний внесок у шведське та міжнародне музичне життя.

понеділок, 3 червня 2024 р.

Всесвітній день велосипедистів

 

Велосипед - це дуже тихий, надійний, корисний для здоров'я і екологічний вид транспорту. У багатьох країнах світу є розвинена інфраструктура для велосипедистів, а велосипед вважається повноцінним видом транспорту нарівні з автомобілем. На честь цього корисного винаходу встановлено свято 3 червня. Цей день також відзначають всі велосипедисти - як професіонали, так і любителі.

Penthouse Pet - June 2024 - Adrianna Eves.


Часопис Penthouse черговий раз оперативно визначився зі своєю Pet(Квіточкою Місяця-прим.ред.) Червня 2024. Нею стала Adrianna Eves(Адріанна Івс). Адріані 22 роки, народилась вона у містечку Санта-Клара на Кубі, успішно емігрувала до США. Коли її запитали, що привабило її стати моделлю для Penthouse, вона пояснила: «Я люблю працювати моделлю, особливо показувати своє тіло, показуючи, що почуваюся комфортно з тим, який я маю вигляд. Я люблю бути сексуальною, і Пентхаус був ідеальною можливістю це продемонструвати».