середу, 24 жовтня 2012 р.

Послухати. AIRPORT - "Come Back"


Кльво! Просто кльово. Ті, хто зблизька бачили і чули як з'являється нова українська музична формація AIRPORT, можливо і самі не очікували на те, яким буде результат. А він виріс у перший власний альбом Come Back. Його і представляєм на наших сторінках і дуже... ну дуже радимо послухати.





AIRPORT - музичний колектив, в якому успішно поєднується професійно-витончена студійна робота з першокласним насиченим звучанням.У складі групи талановиті музиканти з вагомими досвідом роботи, люди, яких доля звела з метою - створювати якісну музику.  
     Олександр Істратій учасник гурту "BioNik", в свій час працював в колективах "Юлія Лорд" і "Табула Раса", в 2008 році вирішує створити власний музичний продукт. Саме в 2008-му Олександр знаходить натхнення і сили для запису треків. Місцем для втілення мрії музикант обирає місто Чернівці, де згодом знайомиться з аранжувальником і музикантом Андрієм Гураль. З цього часу хлопці створюють власні треки. Працюючи над вдосконаленням  нового звуку, Сашко та Андрій приходять до спільної думки - проекту потрібен виразний вокал. Ось так у складі гурту з'явилася Ірина Дідик. Саме голос цієї, напрочуд талановитої, солістки перетворив інструментальні треки у повноцінні глибокі пісні.Результат не змусив себе чекати. Ефект, який сьогодні справляє на слухачів група є безумовно позитивним. Ніхто і уявити собі не може, що таких музичних результатів музиканти досягли використовуючи інструменти 80-х - 90-х років, замість сучасної апаратури.Саме в 2009 проект отримує назву - AIRPORT, а зібраний матеріал матеріалізується в дебютну платівку "Come back".

«Непомітно відчиняються скляні двері ... залитий золотим мовчанням сонця термінал ... здалеку чутно оксамитовий гул двигунів ... тебе зустрічають привітні посмішки перших нот, які запрошують в закутки твоєї душі, внутрішнього світу, минулого і майбутнього, транзит з реальності в сон і назад в реальність. Отримавши координати пункту призначення, тобі дарують плавний політ, де протягом подорожі м'який жіночий голос стирає будь-які межі. Мікс висоти та глибини приємно затьмарює свідомість, простір і час пригощають охолоджуючими напоями, один трек змінює інший на одній повітряній хвилі з життям, і ти мрієш про те, щоб посадку оголосили якомога пізніше." Приємного часу проводження разом з
AIRPORT "Come back" - http://www.ex.ua/view/14770728?r=3

Немає коментарів:

Дописати коментар