вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Двигун. Opel презентував самий економічний дизельний автомобіль

В компанії Opel розповіли про те, що нова Corsa ecoFlex, оснащена двигуном CDTI об'ємом 1,3 л, є самим економічним дизельним автомобілем за всю історію марки. Для того, щоб поліпшити показники моделі, інженери компанії перенастроювали блок ECU, а також встановили доопрацьований масляний насос. Крім того, переробці піддалася механічна коробка перемикання передач і підвіска. Також нова Corsa ecoFlex отримала шини з низьким опором коченню.

При цьому потужність двигуна і крутний момент залишилися колишніми: 95 кінських сил і 190 Ньютон-метрів. З місця до 100 км / год трьохдверна модель розганяється за 12,3 сек., А її максимальна швидкість складає 177 кілометрів на годину. Витрата палива у Corsa ecoFlex дорівнює 3,3 літра на 100 кілометрів, а викиди CO2 не перевищують 88 грамів на кілометр.

Віце-президент Opel Майк Еблсон зазначив: «Всього за 5 років, що минули з моменту появи першої Corsa ecoFlex, нам вдалося скоротити споживання палива і викиди CO2 на 26%. При цьому динамічні характеристики автомобіля покращилися на ті ж 26% ».

Немає коментарів:

Дописати коментар