четвер, 11 жовтня 2012 р.

Ума Турман зніметься у новому фільмі Ларса фон Триєра "Німфоманка"


Зйомки драми з двох частин зараз проходять у Німеччині - реліз обох версій картини, режисерської (що нам більш цікаво) та цензурованої (бе!), запланований на 2013 рік.
  
Ума Турман займе своє місце в одному ряду з Уільямом Дефо, Шарлоттою Генсбур, Стелланом Скарсгардом, Джеймі Беллом, Крістіаном Слейтером, який вголос заявляв про свій інтерес до нового проекту Ларса фон Трієра.




    "Німфоманка" стане бурхливою ​​і поетичною історією еротичних переживань жінки від моменту народження до її п'ятдесятиріччя. Свою біографію з екрану розповість героїня на ім'я Джо (Шарлотта Генсбур), яка поставила собі діагноз - німфоманія.

Коротко про сюжет. 
Холодним зимовим вечором, вже літній, проте не втративший своєї чарівності,  холостяк Селіман (Стеллан Скарсгард) знаходить 50-ти річну побиту Джо на одній з алей. Він приводить її в свою квартиру, обробляє рани і ставить їй... різні питання. Він уважно вислуховує історію Джо про дивовижну і іноді вкрай заплутану юність героїні, сповнену самими несподіваними зустрічами і неймовірними подіями. Стоп!!!
А де Ума? Та що Турман. Про її роль в еротичних пригодах Джо ще невідомо... Трієр встиг повідомити, що фільм (особливо режисерська версія) буде дуже відвертим!
                   
Уільям Дефо
Джеймі Белл
Крістіан Слейтер
Стелан Скарсгард
Шарлота Генсбур




Немає коментарів:

Дописати коментар