середу, 24 жовтня 2012 р.

Селебрітіс. Еріка у глянці MAXIM.


Нам майже "по-барабану" що там коїтся в особистому і громадському житті "селебрітіс". Українська співачка Еріка власне кажучи ще і не потрапила до цієї веселої кампанії, хоча явно хотіла б. Принаймні саме цим можна пояснити її бажання привернути до себе увагу позуванням для глянцю MAXIM. До речі, цю симпатичну дівчинку одразу і не впізнаєш. Перестаралися.










 Буду відвертим. Сучасна гонитва за чистою та брудною білизною "селебрітіс" нічого крім легкого роздратування у мене не викликає. Разом з тим прикро спостерігати як талановита людина іноді винна робити кроки, які повинні привернути до неї увагу, бо одного таланту замало. Нема чому дивуватись. Одного разу в приватній бесіді Кузьма(той що Скрябін) сказав мені просту річ - "Якщо навіть у сусідній Росії переможці усіляких співочих шоу так чи інакше, але потрапляють в "обойму", то наші - в жопу..." Мабуть ментальність, чи відсутність будь-якого інтересу до розвитку власної культури у тих, кого ми звикли називати владою. А краще - власники країни. Ви запитаєте - а вони до чого тут? Все просто. Є чи нема УМОВ для розвитку власного культурного прошарку, це питання більш глибоке ніж поведінка та потреби конкретного продюсера.

Еріка без сумніву талановита дівчина. Але щось відбувається у її творчому розвитку, що відсутність видимих успіхів у співочому полі приходиться компенсувати позуванням для глянцю. Я був би брехлом якби сказав, що мені не подобається процес споглядання за оголеним жіночим тілом, тим більше відомим тілом, але все ж таки варто відрізняти мотиви.
 
Сама Еріка чекаючи неоднозначної реакції публіки на свій вчинок, вирішила першою прокоментувати ситуацію. Співачка заявила, що вона завжди однакова, як на сцені, так і в звичайному житті і являє собою «згусток енергії якою складно керувати», а в її жилах «від позитивного до негативного імпульсу пульсує ток». Еріка висловила сподівання, що її становлення в якості артистки вже відбулося і що дана фотосесія не викличе у її шанувальників асоціації з представницями «співаючих трусів». Виконавиця відзначила, що в даний момент їй просто необхідна розрядка і оголення перед шанувальниками, як в переносному, так і в прямому сенсі.


 Хоча, як на мене, то в житті вона набагато привабливіша.                                                                                                                                    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар