середу, 17 жовтня 2012 р.

Вибухівка! Billy Talent 25 листопада у Києві!!!


             25 листопада у київській STEREO PLAZA очікуєм концерту від найвідомішої сьогодні у світі канадської панк -рок-команди. Можна сперечатись стосовно визначень стилю і врешті решт зупинитись на тому, що пост-панк та альтернативу яку сьогодні пропонують своїм прихильникам ці пацани, у наш час з такою вибуховою пристрастю мало хто грає. Тому для тих, хто ще не встиг визначитись чи варто "рулити" на цей "захід", наводимо 3 причини зробити це...






           Перша причина - музиканти підривають будь-яку концертну площадку! Гарячі канадці просто невгамовні на сцені, на чолі з вокалістом Бендждаміном Ковалевичем. На кожному концерті відчутна потужна хвиля від вибуху крутого панк-року і енергетики музикантів! У своїй творчості хлопці з Онтаріо пройшли шлях від хіп-хопу до панк-року. Безсумнівно, це вплинуло на їх манеру подачі матеріалу, і на стиль живих виступів Billy Talent.  

Бенджамін Ковалевич
    Друга і дуже вагома причина - Billy Talent їдуть до нас з новим альбомом «Dead Silence», який підкорив не тільки відданих фанів, але й запеклих музичних критиків. Чого тільки варта композиція Viking Death March , яка моментально підкорила міжнародні чарти! Для тих, хто ніколи не слухав панк-рок, ця музика стане постійною супутницею, яка може надихнути і поліпшити настрій в будь-який момент!   

обкладинка диску "Dead Silence"
      Третя причина - Billy Talent вперше відвідають Київ в рамках міжнародного турне, яке, проходить по всій Європі, США, Австралії. Українські фани зможуть вперше побачити живу легенду панк-року на сцені Stereo Plaza! Раніше, в 2011 році, колектив дістався тільки до Москви і залишив після себе слід потужного вибуху від самого справжнього панк-року.







Немає коментарів:

Дописати коментар