пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

"Крыша мира". Світлини майстра. Дмитро Лошагін.



Він сам стверджує, що витратив більше 1 млн.власних рублів на цей проект. Рік тому Дмитро Лошагін (Єкатеринбург, Росія) зробив серію жіночих образів у стилі "ню". Користуючись, так би мовити, службовим становищем (його оселя, та майстерня розташовані у пентхаузі на вул. Белінського), він перетворив місто на декорації для свого проекту. Вийшло, як на наш смак, чу-до-во! (див.світлини під катом ). Ми зібрали практично всю серію (70 фото) і пропонуємо її вашій увазі. Без купюр.

 Дмитро Лошагін, фотограф:


- Тільки не питайте мене, що я цим хотів сказати? Це питання мені неабияк набридло: здається, журналістів спеціально вчать йому, так? Але я придумав відповідь! Зазвичай я кажу: а що ви хотіли цим запитати? Все, що я хотів сказати - ось воно, на фотографії. Візьміть і подивіться.


- Проект «Дах світу» я зробив виключно для себе, з любові до мистецтва. Так, мистецтво нині недешево. Разом з презентацією «Дах» обійшовся мені в мільйон особистих грошей - я брав камеру в оренду в Америці і купував плівку в Англії. Але подивіться - воно того варте!

Моделей підбирав через кастинг, який оголосив абсолютно відкрито. Де з ким із моделей я вже працював раніше. Танцівниці, телеведучі, дружини бізнесменів - неважливо. Просто прекрасні жінки.

- У цьому році я думаю продовжити «Дах».
















































































































































































































Немає коментарів:

Дописати коментар