четвер, 17 січня 2013 р.

"Міс Земля 2012". Зворотня сторона медалі.

"Готель, в який нас поселили, був непоганий. Але я 22 дні спала на розкладачці в номері, тому що було одне ліжко. Нас возили в місця, де бруд і антисанітарія. Де бігали" 10-"кілометрові" "таргани. Ми купалися в душі, тому що в ванну не можна було зайти. Організатори економили на всьому, що можна, - на харчуванні, проживанні ", - розповіла учасниця від України Женя Прокопенко. (за публікацією Gazeta.ua)

      Коли одна з дівчат, що брала участь у конкурсі "Міс Україна" розповіла мені про темну сторону подібних заходів, я зайвий раз запевнився - крім краси потрібно мати певні авантюрні риси характеру для того, щоб пройти по сходинках подібних гламурних заходів. Достатньо пригадати з її оповіді епізоди про клопів-мажорів, що злітаються на цей конкурс і змагаються у тому, хто переспить з переможницями цих перегонів і тим самим поповнить колецію їх мужланських досягнень . Цікаво, що самі клопи-мажори вважають нижчим своєї "гід(В)ності знайомитись з можливою втіхою своїх апетитів. А не приведи господь - відмовить!!! Вони направляють для виконаня цієї відповідальної роботи своїх водіів чи охоронців. Зазвичай дівчата погоджуються на пропозиції більш тісного знайомства, розраховуючи на те, що зможуть продовжити свою "кар'єру краси". Декому вдається...
світлина з особистого архіву Жені
За лаштунками різнобарвних конкурсів "Міс..." відбуваються і інші не менш цікаві події.
24 листопада 2012 року в філіппінській столиці Манілі відбувся фінал щорічного конкурсу "Міс Земля". Від України на конкурс краси їздила сумчанка Євгенія Прокопенко.
 Зі слів Жені, учасниці конкурсу труїлися їжею і влаштовували різні скандали.
 "Найсмачніша їжа, що була там  - це" Макдональдс ". Дівчата труїлися їжею. Мене відкачувала" швидка ". Отримала там гострий панкреатит і в Україні провела два дні під крапельницею"


 Участь у конкурсі краси обійшлася учасниці в більш ніж 20 тисяч доларів.

"20 тисяч заплатила за ліцензію від України. Те, що учасниця повинна сама платити за ліцензію, - це умова, інакше дівчина туди не поїде. Українська дирекція, яка повинна була мене готувати на конкурс, не можна сказати" кинула ", але залишила без підтримки. ніякої підготовки не було, все робила сама. Їм була цікава доти, поки не віддала гроші. Після того, як заплатила, мені помахали рукою і сказали розбиратися самій ", - зазначила Прокопенко.

світлина з особистого архіву Жені
 Женя шокована тим, що фінал конкурсу "Міс Земля" проводили в недобудованому будинку, де продовжували працювали будівельники.

 "У Києві корпоративи проводять дорожче, ніж фінал цього конкурсу. Фінал проходив у недобудованому будинку одного зі спонсорів, а не на сцені, як повинно бути. Навколо були одні руїни. Це був котедж, в якому працювали будівельники. Цю будівлю обрали з метою прорекламувати її. "








світлина з особистого архіву Жені
 Нагадаю, що на цьому конкурсі за титул найкрасивішої змагались 96 дівчат. Кожна пропонувала свій екологічний проект. Переможницею стала чеська учасниця Тереза ​​Файксова, яка отримала 100 тисяч доларів
(детальніше дивись тут на блозі за міткою "Міс Земля 2012")


ЦІКАВО(!) - На наступний день після фіналу конкурсу, 25 листопада, російський телеканал "Вести" оприлюднив відео, на якому власниця конкурсу "Міс Земля" Лорейн Шак обговорювала з представниками "одного з російських олігархів" можливу перемогу російської конкурсантки у разі перерахування 4 мільйонів доларів.

Немає коментарів:

Дописати коментар