пʼятницю, 25 січня 2013 р.

Найдивніші оголошення українців!

"Жінка в самому соку шукає соковитискач. Якщо знайду брендову соковижималку року випуску 1963-1967 - буду дбайливо її зберігати. На кухні відведу їй найпочесніше місце - недалеко від плити. А після кожного робочого процесу буду ретельно її вимивати, нікому її не буду позичати, щоб не зіпсували у ній яку-небудь деталь. Соковижималка може бути вживана, але без капремонту і у відмінному стані. Так, до речі, в оренду не пропонувати - чуже не беру". Це одне з оголошень з українського сервісу безкоштовних оголошень Slando. Його аналітики  відібрали найбільш неординарні оголошення своїх користувачів. Ось що вийшло...

Так, в одному з оголошень продають килим ручної роботи, в якому образ народного поета Тараса Шевченка нагадує міфічну істоту Ктулху з оповідання Говарда Лавкрафта. У тексті оголошення значиться: "килим ручної роботи, розмір близько 1,2 м на 1,5 м, в чудовому стані". Ціна лота - 3000 гривень. Шевченко в образі Ктулху далеко не єдина оригінальна пропозицію від користувачів сайту.
 Серед оголошень можна зустріти пропозиція оренди квартири в покинутому місті Прип'яті. Житло розташоване в безпосередній близькості до Чорнобильської атомної станції.

"Затишна хазяйська двушка в Прип'яті. Здам подобово або помісячно затишну двокімнатну квартиру в Прип'яті. 4/9 пов., 45 м2, роздільний санвузол, балкон, всі потрібні меблі вітчизняного виробництва, фортепіано, вікна виходять у тихий дворик. Спокійні сусіди. Зручне розташування - 5 хвилин пішки від центру міста (вул. Курчатова, 22). Розвинена інфраструктура - в 3 хв. ходьби басейн, будинок побуту, школа, садок, парк атракціонів. Зважаючи на не завжди стабільне електропостачання, ящик парафінових свічок в шафі додається. Зручний транспортний вузол - автобусне сполучення з Києвом кожні вихідні, іноді й посеред тижня". Ціна пропозиції - 3200 гривень на місяць.


Беззаперечний лідер за кількістю найоригінальніших оголошень - розділ Знайомства. Так, тут можна зустріти такі пропозиції: "Жінка в самому соку шукає соковитискач. Якщо знайду брендову соковижималку року випуску 1963-1967 - буду дбайливо її зберігати. На кухні відведу їй найпочесніше місце - недалеко від плити. А після кожного робочого процесу буду ретельно її вимивати, нікому її не буду позичати, щоб не зіпсували у ній яку-небудь деталь. Соковижималка може бути вживана, але без капремонту і у відмінному стані. Так, до речі, в оренду не пропонувати - чуже не беру".


У свою чергу, в цьому ж розділі розміщено наступне оголошення: "Чоловік соковижималка шукає жінку в самому соку".

Як повідомлялося раніше, українці також готові торгувати недоїденими шоколадками, тарганами та місцями в погребі на випадок кінця світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар