вівторок, 22 січня 2013 р.

Випадкове фото. Діта фон Тіз (Dita von Teese)

Не знаю, чи існують версії чоловічих журналів для жінок, проте тепер достеменно знаю, що існують чоловічі версії жіночих журналів. Таким чином у Китаї видається глянець ELLE Men. Без зайвих коментарів зрозуміло, що це і є чоловіча версія відомого модного журналу ELLE. Рівень його гламурності можливо буде оцінити, якщо він потрапить до Ваших рук, чи спробувати зазирнути на його сторінки в електронній версії. Але то для зацікавлених. У свою чергу з приємністю нагадаю про існування королеви західноєвропейського бурлеску (чит. кабарейного стриптизу) Діти фон Тіз (Dita von Teese). Вона ж за сумісництвом дружина фріка Мериліна Менсона. І просто красива жінка яка продемострувала себе китайським чоловікам в одному з останніх номерів ELLE Men.


Якщо красуні потрібно кудись вийти і вона не хоче, щоб її впізнавали, зав’язує волосся у хвіст. А перед походом на вечірку чи в ресторан проводить перед дзеркалом три години. Вона переконана, що на людях зірки мусять мати бездоганний вигляд.
— Знаменитості жаліються, що папараці фотографують їх, коли вони погано виглядають, — каже Діта. — Але папараці були і раніше, просто зірки не дозволяли собі гуляти в джинсах і без макіяжу. Вони повинні були чудово виглядати 24 години на добу. Сьогоднішньому Голлівуду цього бракує.
Діта фон Тіз

Немає коментарів:

Дописати коментар