четвер, 10 січня 2013 р.

Вибухівка. Кайлі - The Best!

Кайлі Міноуг. Ця жінка подобалась мені завжди. "Мій розмір" -  як пожартував би мій брат. І вже не настільки важливо, ЩО Вона співає(жартую)... Хоча її "Confide in Me" (1994) без сумніву геніальна пісня і прикрасить музичну базу будь-якої радіостанції чи приватну фонотеку.
А якщо до акторського і співочого таланту приємним бонусом додаються - чарівна усмішка, струнка фігурка, маленькі симпатичні перса і , вибачте, зрозумузвідні сіднички... Ой-йой-йой! У свої молоді 44 роки Кайлі виглядає... Але годі базікати, краще дивитись. Кайлі Міноуг знялася у провокаційній рекламній короткометражці, що стала інтернет-подією 2012 року. У чорно-білому ролику неіснуючої страхової компанії вона з'являється у сукні з неймовірно низьким вирізом на спині, після чого звучить слоган: «А ваші тили прикриті

Я у захваті! Ролик передивився вже разів з десять. І ось зараз разом з Вами ще раз подивлюсь. Потрібно негайно своїй подрузі купити таку сукню. У неї сідниці також фантастичні. Таку красу приховувати гріх...
Кайлі Міноуг

А Кайлі Міноуг,яка зараз активно гастролює зі своєю новою концертною програмою Les Folies Tour, влітку взяла участь у проекті Simulacrum and Hyperbole фотохудожниці Катерини Джебб (Katerina Jebb), відомої своїм нетрадиційним підходом до фотографування.

Спочатку відеоролик був знятий для реклами страхової компанії. Легка і невимушена атмосфера, що панує в ньому, відображає стан людини, що цілком захистила свої активи. Родзинкою ролика є сукня співачки, що пікантно акцентує її сіднички. Кайлі, до речі, застрахувала їх на 5 млн.USD



 Крім того слід згадати про те, що на початку 2012 року австралійська співачка обіцяла здивувати своїх шанувальників новими версіями своїх пісень. І нарешті, у середині року, в лондонському Гайд–Парку вона презентувала старі сингли на новий лад. Хіти записано в несподіваній для Міноуг акустичній обробці. 

Безпосередньо у продаж платівка під назвою The Abbey Road Sessions вийшла 29 жовтня. Диск було записано на легендарній студії Abbey Road у Лондоні. В роботі над альбомом разом із групою, яка зазвичай акомпанує Кайлі, брав участь цілий симфонічний оркестр, а також співак Нік Кейв, з яким Міноуг свого часу записала чудовий дует на одну з пісень. Загалом до альбому ввійшло 16 найвідоміших пісень Кайлі Міноуг.
На такий акустичний експеримент виконавиця зважилася з нагоди 25–річчя своєї творчої діяльності. Нагадаю, що перший альбом Кайлі Міноуг вийшов у 1987 році. Відтоді вона записала ще десять альбомів, а її пісні неодноразово очолювали світові хіт–паради.

     Крім того у 2012 році вона записала ще один альбом, що без сумніву викличе зацікавленість у любителів клубної танцювальної музики.

 Ось промо-відео з цього альбому
І мій улюблений хіт "Confide In Me"
Варто було б пригадати ще одну пісню...
На сьогодні мабуть достатньо...

Немає коментарів:

Дописати коментар