вівторок, 29 січня 2013 р.

Інеса Тушканова. Arctic Lapland Rally.

Інеса Тушканова вже була представлена на цих сторінках. У 2012 році гонщиця-красуня отримала титул Playmate року за версією глянцю Playboy-Україна. Але сьогодні ми спробували дізнатись про результати участі Інеси на Arctic Lapland Rally, що проходив 25-26 січня в рамках чемпіонату Фінляндії з раллі. Більшість етапів фінської першості являють собою одноденні ралі, серед яких Arctic Lapland Rally зі своєї дводенної програмою і двома сотнями з гаком кілометрів допів стоїть дещо осібно.

За перевіреною інформацією основна боротьба розгорнулась одразу між головними претендентами на перемогу  фінном Юхі Сало та норвежцем Андреасом Міккельсоном.
Справжній сюрприз підніс екіпаж Міхала Соловова і Мацея Барана, що в повній мірі використав багаторічний досвід виступів у Лапландії - поляки стали шостими в абсолютному заліку! Цей результат став одним з кращих для гостей на Arctic Rally - за останні два десятиріччя з іноземців помітних успіхів зуміли добитися тільки росіянин Олександр Никоненко (шосте місце в 1998 році) і швед Томас Радстрем (перемога в 2000 році).
 Отже ім'я Інеси Тушканової серед переможців, чи гонщиків що досягли видимих результатів не значиться. Проте те, що вона була вочевидь справжньою окрасою чемпіонату сумнівів не викликає. Чи може у Вас є? Тоді дивіться далі...


І ще...
Подивитися на Тушканову на трасі можна буде і на початку лютого. 25-річна гонщиця візьме участь в найближчому етапі чемпіонату Європи з ралі, що пройде в Латвії 1-3 лютого.
Побажаю їй успіху!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар