четвер, 14 лютого 2013 р.

У Сполучених Штатах(округ Колумбія) заборонили публічні читання мистецькій трупі "Оголені Читачки".

Дівоча мистецька трупа Nakedgirlsreading, яка час від часу організовувала публічні літературні читання, вирішила на свято Валентина провести свій захід в одному з міст округу Колумбія (США). Учасниці збиралися сидіти на сцені одного з клубів голяка і читати книжки вголос. Однак влада округу розцінила їхній задум як стриптиз, а не мистецьке дійство.
Щоб демонструвати людям своє тіло в округу Колумбія потрібно мати спеціальну ліцензію. А дівчата, зрозуміло отримати її не встигли...
Мене ж зацікавило це естетичне дійство і тому я вирішив трішечки заглибитись у передісторію любительниць читати голяка...
(під катом фото та відео)






Перше, що вдалося дізнатись, так це те, що дівчата вже встигли багато чого зробити: мають свій сайт ( http://nakedgirlsreading.com), відкрили франшизу подібних клубів у 16-ти американських містах і у Лондоні.
Про свою історію повідомляють наступне -
"
--> "Оголені Читачки" почалися в Чикаго в березні 2009 року в якості реалізації ідеї бурлеск-стриптизерок Michelle L'amour і Franky Vivid.  Вони носились з цією ідеєю протягом декількох років у різних форматах, але з відкриттям студії L'Amour в 2008 році це бажання матеріалізувалося як ідеальний образ інтимної живої події.
Michelle L'amour(справа) і Franky Vivid

Вже після перших клубних публічних читань стало зрозуміло для всіх присутніх, що відтепер з'явилось щось велике нове душевне. У поштову скриню і на електронну пошту почали надходити повідомлення і листи з різних міст по всій країні від жінок зацікавлених у відкритті подібного власного клубу.
"Оголені Читачки" під час читання у клубі.


До кінця 2012 року, "Оголені Читачки" з'явилися в сімнадцяти містах світу і бажаючих стає все більше.
Оголена Читачка - Michelle L'amour

Наприклад саме сьогодні у Лондоні відбудуться "оголені читання". Що саме будуть читати вголос дівчата своїм захопленим глядачам-слухачам - не знаю. Проте маю можливість надати Вам текст запрошення на зустріч: "Любі шанувальники Валентинового дня. Це особливий час року, коли Амур стріляє стрілами, пташки співають, а ми купуємо нашим коханим улюблені цукерки, плюшевих ведмедиків і інші дрібнички, що прикрашені червоними серцями разом з романтичними листівками що говорять "Я тебе люблю". Ви ще не закохані? У цьому році маємо для Вас сюрприз! Дарма що не з квітами, зате читанням голяка! Хіба є кращий спосібвідсвяткувати сезон Святого Валентина, ніж скинути наш одяг і читати про деякі з найбільших Розбитих сердець літератури."
"Оголених читачок" сьогодні у Лондоні можна знайти за адресою:
Naked Girls are: Abigail Collins, Mysti Vine and Sophia St. Villier. Doors: 7pm Show 8-10:30pm
Описуючи своє кредо дівчата влучні і природні:
"
--> "Оголені читачки" - це група прекрасних дам, які люблять читати ... голими. Це дійсно так. Чи потрібно ще щось? Має бути?
Звичайно, ми також хотіли б зробити це перед вами, всіма еротоманами, за допомогою фотографій, відео та особливих ​​живий подій, але ви не повинні шукати тут чогось більшого, будь-яких інших претензій . Як тільки ви це зрозумієте, то припините задавати так багато дурних запитань...

Хіба не чудова і прекрасна гола жінка, що читає книгу?! Чи не є це певним вінцем інтимності? Це так просто. Так чому ж ми досі говоримо про це незрозумілі речі? Тому що люди не можуть прийняти цю простоту? Однак скажіть собі - ЦЕ ПРЕКРАСНО! І поки ви будете це так сприймати, ми будемо тут ... читати."

 Хоча особисто мені здається, що "Оголені Читачки" - це талановитий піар популярної американської бурлеск-діви Michelle L'amour.
 Але що у цьому поганого? Браво Мішель!!!
Michelle L'amour



Немає коментарів:

Дописати коментар