вівторок, 12 лютого 2013 р.

Нова Chevrolet Niva - свіжа інформація.

Нова "Шніва" (так ніжно називають її власники) з'явиться у 2015 році, проте цікаво дізнатись про те, які сюрпризи очікують тих, хто обере для себе роман з нею. Жінки зараз посміхнуться - звичайно з НЕЮ. Як ще інакше чоловіки називають своїх металевих "коханок"...

Виробник автівки СП GM-AVTOVAZ періодично дивує своїх споживачів, додаючи в автомобіль нові опції і допрацьовує його технічну начинку. Рік від року «Ниву» поетапно модернізують, щоб довести її до людського рівня. Так минуло вже якихось десять років...

Цікаво, що згідно західноєвропейських та американських стандартів, "Шевролє-Ніва" класифікувалась не як позашляховик, а як кросовер.
Але відтепер  представники спільного підприємства підтвердили, що нова Niva не буде кросовером. Вона залишиться класичним позашляховиком, який створений для їзди у важких умовах. Тобто машина отримає не тільки пристойний дорожній просвіт, але і систему постійного повного приводу (що є і зараз) з новою, більш якісною, роздавальною коробкою (правда було б кльово якби при необхідності можна було б один з мостів вимикати). А ще Niva почнуть оснащувати новим бензиновим двигуном об'ємом 1,8 л (125 к.с.). Про характеристики цього агрегату поки ніякої інформації немає, але раніше керівництво СП «GM-АвтоВАЗ» вже говорило, що Chevrolet Niva II буде врятована від проблеми «слабкого» мотора (не секрет, що нинішнього агрегата цьому позашляховику «не вистачає»).

 Крім того базова Chevrolet Niva обзаведеться такими важливими з точки зору безпеки речами, як ABS, дві фронтальні подушки і переднатяжники пасків безпеки. Укупі з вже існуючими опціями, такими як кондиціонер або електропривід скла і дзеркал, «джі-емівськая Нива» нарешті доросла до того, щоб називатися більш-менш сучасним автомобілем.
 Проте минулого року на ринку з'явився грізний суперник в особі Renault Duster, який нахабно вдерся в ціновий сегмент Chevrolet Niva. Тобто у покупця тепер є вибір: або купити тол'ятинський всюдихід, або французький кросовер.
(пост підготовлено за матеріалами - http://auto.mail.ru)

Немає коментарів:

Дописати коментар