вівторок, 5 лютого 2013 р.

Квітник порадник. Верещіть під час сексу.

Науковці з Університету міста Лідс(Велика Британія) встановили, що є прямий зв'язок між емоціями в ліжку і відчуттями під час сексу. Це вони мабуть "псіханули". Ми і без цих досліджень це знали, АЛЕ...








З  70 британських  жінок, які взяли участь у дослідженні, 92% зізналися, що стогнуть гучніше на початку сексу і перед тим, як їхні коханці мають завершити акт, тим самим підсилюють їхні емоційні переживання і відчуття.
Крім того 82% жінок переконані, що стогони у ліжку дозволяють їхнім партнерам самоствердитися. В цей же час науковці незайвий раз нагадують, що жінки відчувають оргазм гостріше, ніж чоловіки через більшу концентрацію нервових вузлів на геніталіях, ніж у чоловіків.
     "Існує думка, що жінки частіше вдають оргазм ніж чоловіки. Однак це лише говорить про те, що жінки ставляться відповідально до відчуттів свого партнера. Поряд з цим не можна науково пояснити, чому одні пари займаються цим гучніше за інших", - переконана експерт Трейсі Кокс.

Таким чином сексологи радять коханцям займатися сексом з емоціями і гучними стогонами заради більшого задоволення.
Отже не стримуйте себе. Волайте, кричіть, верещіть!!! Хай сусіди не тільки позаздрять, а і приєднаються зі свого боку. Знаю, що жінки, що повинні, згідно некомфортних умов, стримувати свої крики, отримують набагато менше задоволення від неповноцінного оргазму. А справжні чоловіки просто шаленіють від себе, якщо відчувають що жінка не блефує а кайфує. Так і чоловічі стогони тільки підсилюють жіночі емоції. Всім порада - ВЕРЕЩІТЬ НА ЗДОРОВ'Я.

Немає коментарів:

Дописати коментар