понеділок, 11 лютого 2013 р.

Вибухівка! На День закоханих відбудеться Гала-Ніч Еротичної Поезії!

дует "Аритмія"
Перші питання - де, час і скільки?
Відповідаю - 14 лютого (19.00 - 21.00) у культурно мистецькому центрі Києво-Могилянської академії, вул. Іллінська, 9 (3 поверх), Вхідний квиток (на одну персону) – одна з книжок на вибір: «Ніч Еротичної Поезії», «Ніч Еротичної Поезії non-stop», «Вечір Іронічної Поезії» за ціною 30 грн., тел. (044) 467-50-24. Інші організаційні подробиці на посиланні в кінці цього посту.
Організатори...ой вибачте, модератори цього життєстверджуючого заходу мажори (у первинному значенні цього слова) української літератури Брати Капранови.








Захід «Ніч Еротичної Поезії» знають всі поціновувачі поезії. У Львові під час Форуму видавців "НЕП" збирає повну залу, балкони й проходи театру «Воскресіння».
А тепер нарешті й у Києві 14 лютого відбудеться Гала-вечірка - неймовірний, небувалий досі за змістом та розмахом поетичний вечір.
Брати Капранови
 Лише в День Святого Валентина учасники Ночі Еротичної Поезії читатимуть відомі та улюблені, а також абсолютно нові вірші. Спеціально на НЕП зі Львова приїде гуру еротичного слова, відомий еротоман та скандальний (згадайте вірш «Убий підараса») поет – Юрко Винничук. Також для вас відкладуть свої справи амурні:

 – телеведуча віршованої погоди, божественна Келя Ликеренко;
– міс Катарсис Леся Мудрак;
– секс-символ сучукрліту Дмитро Лазуткін;
– літературний ельф Оксамитка Блажевська;
– серйозний журналіст, який часто клеїть дурня, Юрій Луканов;
– анархо-терористка з лівоеротичним ухилом Олена Заславська;
Келя Ликеренко
Юрій Луканов
Оксамитка Блажевська
 
– романтичний Андрій Шадрін;
– відьма-вовчиця-жінка Русана Остапович;
– одеський мачо Анатолій Хромов;
– яскрава Ірина Шувалова;
– чуттєва Наталя Трохим.
Олена Заславська
Леся Мудрак

Родзинкою вечора стане еротична музична програма.
На відвідувачів чекають приємні несподіванки та сюрпризи, в тому числі солодкі подарунки від «Львівської Майстерні Шоколаду».
Це буде не просто поетичний захід, а справжнє шоу!







 Наприклад - стереотип, що бандура не може бути еротичною, руйнує дует «Аритмія».
Талановитий дует підкорив глядачів на ІІІ Кобзарському слемі під час «Країни Мрій».  Тож організатори вирішили запросити чарівних, спокусливих і харизматичних дівчат виступити на «Ночі Еротичної Поезії» 14 лютого. Репертуар їх буде  особливим – еротично-ліричним.


 А... забув. Цінителі сортирно-анально-генітального гумора про "пєлотку" і інші "раскритиє і нєраскритиє тєми" ідуть за іншою адресою.

P.S. - Обіцяне посилання - http://vsiknygy.net.ua/news/25241/


Немає коментарів:

Дописати коментар