середу, 19 грудня 2012 р.

Що українці продають в інтернеті. Найцікавіші пропозиції.

У переддень нового року фахівці сайту Aukro.ua підготували ТОП-5 незвичайних товарів, які були виставлені на продаж протягом 2012 року.
 Здавалося б, абсолютно даремна або дивна штучка може бути продана в інтернеті і, уявіть(!),
буде мати велику кількість  ставок бажаючих її придбати. Навіщо? А щоб показувати друзям або перепродати за ще більш високу ціну, адже якщо вірити приказці, на кожен товар покупець знайдеться. Головне - цікаво його описати і викласти з родзинкою. Проте зустрічаються і дійсно цікаві пропозиції...




 1. Уявіть собі, що ви зібралися в подорож, але з прикрої випадковості забули навушники. Не біда! Якщо у вас є подушка з вбудованими динаміками, вам всього лише потрібно підключити свій плеєр чи мобільний телефон і насолоджуватися музичним супроводом всю дорогу. Крім цього, з такою подушкою легко вкладати малюків спати: засинаючи, дитина буде слухати казки або колискові, які народжуються в чарівній подушці-няні. Ціна лота - 99,99 грн.
Подушка для подорожування з вмонтованими динаміками.
 2. 100 гривень виклав користувач з Волинської області за колекційну соснову колоду в єдиному екземплярі. Продавець, що виставив його на продаж, описав свій лот так: "Колода дерев'яна. Порода дерева - сосна. Дерево вирощено на благодатних грунтах нашої безмежно улюбленої Батьківщини. На цій колоді можна сидіти, стояти, лежати та обійматись або вистругати з неї Буратіно". Така багатофункціональність не могла залишитися непоміченою.
колода з Волині
3. Абсолютно унікальні колонки, виконані в корпусі вогнегасників ОХП, були виставлені на аукціон за ціною 1500 грн. Продавець пропонував їх придбати на подарунок пенсіонерам пожежної охорони або як елемент креативних рекламних стендів і вітрин.
креативні звукові колонки
 4. 25 тисяч гривень - вартість лота, грандіозного за кількістю журналів. 2120 штук за 42 роки: з 1949 по 1992 рр.. включно. Більш того, автор не полінувався і сфотографував кожен (!) Випуск, приклавши до опису посилання на даний альбом. Вага цього лота перевищувала 100 кг.
добірка жірналів "Огоньок" за 42 роки(!)
5. Будь-хто може стати власником нетривіальною кістки, а точніше пеніса атлантичного моржа. В описі лота вказано, що даний товар - б / у, але навіть з цим параметром, ціна залишається досить високою - 5999 грн. Може комусь знадобиться... якщо міцніше прив'язати...
пеніс атлантичного моржа

Немає коментарів:

Дописати коментар