пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

Qoros - GQ3. Сюрпризи китайського автопрому.

Про нову китайську компанію Qoros, що буде святкувати свій дебют на автооглядинах в Женеві в березні наступного року, сказано вже чимало. Проте серед звичайних українських споживачів про неї мало що відомо. А тим часом Представники фірми з Піднебесної малюють свої перспективи дуже оптимістично. Першою серійною моделлю марки Qoros стане компактний седан(див. на фото). Відтепер з'явилися офіційні зображення цього дива китайського автопрому.

 Седан Qoros отримає ім'я GQ3. Незважаючи на те що з габаритних розмірів відома тільки ширина (1,84 м), ми знаємо - це модель С-класу, що випливає з назви автомобіля. Китайці пояснили: G означає, що це седан, Q ​​завжди буде другий в імені їх моделей, відсилаючи до назви марки, ну а цифра 3 показує - машина С-класу.
 Що стосується технічної начинки, то, на жаль, про неї підтвердженої інформації поки немає. Нагадаємо, за чутками, автівці дістанеться двигун фірми Chery об'ємом 1,6 л, який буде компонуватися як з «механікою», так і з «роботом». До слова, на мотор-шоу в Женеві ми побачимо не тільки седан Qoros GQ3, але і концептуальний кросовер цієї ж фірми.

Немає коментарів:

Дописати коментар