вівторок, 18 грудня 2012 р.

Тейлор Свіфт (Taylor Swift) - «I Knew You Were Trouble»

13 грудня виповнилося 23 роки вже відомій та популярній американській кантрі-поп поетесі, акторці та виконавиці Тейлор Свіфт.
Вона почала писати пісні ще у 10-річному віці. Однокласники не розуміли дівчину і багато пісень Тейлор присвятила саме їм. Тепер вона доросліше. Цікаво наскільки розуміють її ті хто поруч зараз? Я не говорю про тих хто з нею і для неї заробляє гроші. Я говорю про тих, хто складає її "особисте життя"... Слухайте та дивіться 23-є, за рахунком, відео на пісню «I Knew You Were Trouble» ("Я знала, що ти несправжній").
Пронизливе виконання і приємне відчуття того, що відео не відірване від тексту. Маленьке драматичне кіно. 23-є відео на своє 23-річчя. Символічно...


Однойменний сингл побачив світ 27 листопада 2012 року. Над створенням композиції, крім самої Тейлор Свіфт (Taylor Swift), працювали Макс Мартін і Шеллбек. Тільки за перший тиждень було продано більше 400 тисяч копій, а сам сингл стартував з третього місця в Billboard 100. Зйомки проходили 18 листопада в Лос-Анджелесі. У кліпі знявся Рів Карні (Reeve Carney), відомий по ролі людини-павука в рок-мюзиклі.

Немає коментарів:

Дописати коментар