вівторок, 11 грудня 2012 р.

Зв'язок між зубами та потенцією. Неймовірно, але факт!

Турецькі лікарі встановили, що чоловіки, які не чистять регулярно зуби, ризикують мати проблеми з ерекцією. І довели це досить аргументовано. Читаємо та робимо висновки...









Зв'язок між зубами та потенцією виявили вчені турецького Інституту в місті Іньоню. За інформацією від Daily Mail, чоловіки, які не чистять регулярно зуби частіше мають проблеми з ерекцією.





До категоріїї новорічних жартів, нажаль, ця інформація не відноситься.

Причиною цієї біди прислуговує бактерія, яка викликає запалення десен при хронічному пародонтозі. Останні дослідження показали, що вона також викликає ішемічну хворобу серця. А це в свою чергу впливає на потенцію. Тож ті, хто не чистить регулярно зуби, можуть втратити не лише здорові зуби, а й якісний секс.



"Варто зауважити, що проблеми з ерекцією і хронічний пародонтоз у людей викликають однакові фактори, такі як старіння, куріння, діабет та проблеми з серцем", - зазначив турецький лікар Фаїт Оґюз.




"Наші дослідження показали, що хронічний пародонтоз може викликати або посилити серцево-судинні захворювання, а вони напряму пов'язані із ерекцією", - додав він.






Немає коментарів:

Дописати коментар