середу, 12 грудня 2012 р.

Вчені спростували стереотипи про акторок фільмів для дорослих.


Американські вчені спростували стереотипи, що стосуються актрис з фільмів для дорослих. Зірок еротичної індустрії порівнювали з іншими жінками, в результаті з'ясувалося, що перші нічим не поступаються останнім і навіть перевершують їх у психологічному плані. Темою переймалося Daily Mail...(читай та дивись далі)

На фото - Джессі Джейн, одна з найвідоміших та найпопулярніших персон в порно-кіно.
Нещодавно в США вручали премію AVN Awards, так називають "Порно-Оскар", який вручають за найкращі досягнення в цьому жанрі кіно. Представляю вам брудну дюжину: найвідоміші порнозірки в світі <br /><br /> <a href="http://ura-inform.com/uk/photo/2012/04/06/samye-izvestnye-pornozvyozdy-foto/3">Источник</a>












Серед пересічних громадян живе та цвіте стереотип, що названий вченими «гіпотезою зіпсованого товару", згідно з яким порноактрисами, як правило, стають жінки з психологічними проблемами, які зловживають наркотиками і в дитинстві піддавалися сексуальному насильству.
Белладонна

 Однак в ході масштабного дослідження вчені з'ясували, що такий стереотип не відповідає дійсності. Співробітники Пенсильванського університету, Техаського жіночого університету та інших науково-дослідних організацій США залучили до експерименту 177 актрис фільмів для дорослих у віці 18-50 років, середній стаж роботи яких в порноіндустрії склав 3,5 років.










Боббі Стар
 Цих актрис порівнювали з жінками інших професій, але зі схожим достатком і приблизно того ж віку. У результаті вчені прийшли до висновку, що у порнозірок самооцінка вище, ніж у "звичайних" дам. Вони оптимістично дивляться на світ, їх підтримують друзі та близькі, крім того, такі жінки зазвичай задоволені своїм інтимним життям.












Джена Хейз
 Зокрема, дослідники з'ясували, що порноактриси більш релігійні(!), ніж жінки інших професій, якість життя у зірок дорослих фільмів вище. Майже 70% робітниць порноіндустрії зізналися, що задоволені своїм інтимним життям. Серед жінок інших професій аналогічний показник - всього лише 33%.













Ешлін Брук
Крім того, у порноактрис було більше сексуальних партнерів, вони починали статеве життя, як правило, раніше дам, не зайнятих у пікантній індустрії. Цікаво і те, що серед зірок фільмів для дорослих частіше попадаються бісексуалки, ніж серед середньостатистичних дам. (Квітник - Хоча, як на мене, обидві ці "переваги" сумнівні, оскільки лібідо суто індивідуальна субстанція)











Ліза Енн

Саша Грей
Торі Блек










Проте варто зауважити, що думка суспільства про порнозірок, як про людей, що зловживають наркотиками, частково підтвердилася. Вчені з'ясували, що еротичні актриси як правило приймають більше психоактивних препаратів, ніж дами інших професій - у середньому вони пробували близько 10 різних заборонених речовин. (Квітник - Нічого дивного! Як представники та представниці екзотичної "творчої" професії, вони подібно до музикантів, співаків та інших митців використовують розширювачі свідомості.)

Немає коментарів:

Дописати коментар