понеділок, 10 грудня 2012 р.

Лімузин для монгольського міліонера.

Про Монголію ми сьогодні вже мало що знаємо. Скандальними новинами ця країна небагата, проте і там живуть люди, і там є гроші... А там де гроші, згадаймо класиків - обов'язково знайдуться люди у яких їх багато. Життя заможної людини може приховувати в собі багато цікавих нюансів, особливо якщо вона живе в Улан-Баторі, в самому центрі Монголії, і наприклад від Кот д'Азур її відділяє 7000 км  повітрям. Утримувати солідну яхту буде якось задурно - занадто далеко, а жити хочеться не гірше за сусідів...

 Тому два друга з монгольської столиці: власник броварні і топ-менеджер вугільними та мідними шахтами перекинули свій погляд на шестиколісну техніку і замовили таку собі яхту для суші: два ідентично укомплектованих Mercedes Zetros 6x6 з усіма зручностями, які так необхідні в затяжних екскурсіях по мисливським угіддям на Алтаї . Про це повідомляє джерело Auto-motor-und-sport.



Дві кімнати, кухня, ванна, та ще й підвищена прохідність. Це результат дорогого проекту, здійсненого фірмами Hartmann з Альсфельд і Huenerkopf з Нойкірхен. У передній частині - вітальня зі шкіряними меблями на 6 персон, яка легко трансформується в ліжко.
 Спальня знаходиться в задньому відсіку. Розташована поруч ванна, має мармурову підлогу з підігрівом що відповідає за максимальний комфорт. Щоб не бути дуже відрізаними від сучасного життя, існує супутникова антена, яка виїжджає на вимогу і виводить телевізійні програми на два монітори (40 і 60 дюймів). Роутер WLAN забезпечує з'єднання з Інтернетом.
 Кухня відповідним чином обладнана газовою плитою зі скляною поверхнею, мікрохвильовою піччю, грилем, холодильником.
 Електрика забезпечується бортовим дизельним генератором, який живить 4 акумуляторні батареї ємністю 220 Ампер-годин кожна. Він також постачає енергією передбачені для всіх кімнат окремі кондиціонери.






 Для питної та господарської води є окремі водні системи загальним обсягом близько 250 літрів. Питна вода проходить через фільтр. Сепаратний насос може бути використаний для поповнення запасу води наприклад зі струмків.
 Тривісний Zetros оснащений дизельним двигуном об'ємом 7,2 л, потужністю 326 к.с. і обертовим моментом 1300 Нм. З 9-ступінчастою КПП (включаючи знижуючу передачу), постійним повним приводом, трьома блокуваннями диференціалу. Таким чином друзі готові підкорювати пустелю Гобі.




 Для необхідного запасу ходу (Монголія в 4 рази більше Німеччини по площі і з населенням 2,7 млн ​​осіб є країною з найменшою щільністю населення в світі) служить запас палива в 500 літрів. А для неймовірних випадків, коли рух стане дуже інтенсивним, є потужний пневматичний клаксон і попереджувальні червоно-сині освітлювальні прилади, що закликають тримати шанобливу дистанцію. Нуворіші скрізь однакові.






Немає коментарів:

Дописати коментар