четвер, 13 грудня 2012 р.

Продовження серіалу "Шерлок Холмс" доведеться почекати.

Перші два сезони новітнього серіалу про Шерлока Холмса та Доктора Ватсона вразили глядача новим сприйняттям теми та дуже вдалою адаптацією до сучасності. А гра акторів викликає найщиріше захоплення. Зрозуміле бажання тих, хто з нетерпінням чекає продовження... І це мало б статись вже за місяць, проте... початок зйомок третього сезону улюбленого фільму перенесено з січня на березень 2013 року.

 Але найсумніше і, погодьтеся, передбачуване те, що зміниться і дата прем'єри третього сезону. Глядачам треба набратися терпіння: вони зможуть побачити "Шерлока" в кінці 2013 або навіть на початку 2014 року.
 Ця новина з'явилася не на порожньому місці. Початок роботи над продовженням серіалу відсунутий через щільний графік акторів Бенедикта Камбербетча і Мартіна Фрімана. Камбербетч буде зайнятий у фільмі Білла Кондона про WikiLeaks і прийдешньому сиквелі "Зоряного шляху", а Фріман на певний час опинився прив'язаним до "Хоббіта".
 Хоча потрібно зазначити, що Фріман вже прочитав чорновий варіант першої серії нового сезону "Шерлока". В інтерв'ю журналістам актор сказав, що він поки не ознайомився з офіційним сценарієм, але "ця серія виглядає приголомшливо". З приводу "трьох символічних слів" якими можна окреслити третій кіносезон "Шерлока"(озвучених на фестивалі в Единбурзі) - "щур", "весілля" та "уклін", - Фріман сказав, що йому відомі їх значення, але він "не хоче псувати сюрприз".
Отже чекаємо... Інколи чекання приємніше ніж його результат.

Немає коментарів:

Дописати коментар