вівторок, 18 грудня 2012 р.

Послухати. Jimmy Page - Lucifer Rising And Other Sound Tracks-2012

«Lucifer Rising and Other Sound Tracks» - таку назву має поки що останній альбом інструментальної музики надзвичайного гітариста Джиммі Пейджа(екс. ЛедЗеппелін).
Музична преса визначає стиль диску як «авангард». Він був написаний гітаристом ще на початку 70-х років для короткометражного фільму "Lucifer Rising" режисера Kenneth Anger. Цікаво, що Джиммі збирався сам з'явитися в кадрі, проте проект так і не відбувся - фільм не вийшов на екрани. Представлений саундтрек продається лише через сайт Пейджа і тільки на вінілі.


 Легендарний гітарист LED ZEPPELIN Jimmy Page опублікував наступне повідомлення на своїй Facebook-сторінці:
"20 березня, в день весняного рівнодення Джиммі Пейдж випустив у світ лімітоване видання сольного альбому, який включає в себе музику, написану для фільму Кеннета Енгера" Схід Люцифера "(1972), і ще кілька п'єс того ж періоду. В фільм музика в результаті не увійшла. Сам пан Пейдж називає цей реліз "музичним щоденником". Він пише, що ексгумував кілька експериментальних композицій, які відреставровані і доступні для публіки. 

світлина з офіційної сторінки Джиммі Пейджа у Facebook
Стосовно смаків, то ця страва для гурманів. Альбом випущений на вінілі, його можна отримати, тільки замовивши через сайт музиканта. Для 418 копій зроблений особливий дизайн, 93 з них підписав особисто маестро. Якщо вас цікавить, що за музика випущена на першому за 14 років студійному альбом Джиммі Пейджа, то вам варто звернутися до історії Led Zeppelin і освіжити в пам'яті ті її сторінки, які стосуються часу, коли Джиммі Пейдж зацікавився окультизмом, зокрема працями Алістера Кроулі. Формально кажучи, "Lucifer Rising" - це монотонний гнітючий гул. І краще не слухати цей запис на сон прийдешній. "
Проте якщо наважились - будь ласка - http://www.ex.ua/view/16608269?r=3
 

Немає коментарів:

Дописати коментар