середу, 19 грудня 2012 р.

Suicide Girls. Неоптимістична назва з оптимістичним сюжетом.

Скажу відверто. Я був трішечки шокований...
Дуже демократично і терпимо відношусь до різних проявів індивідуальності і бажань панянок проявити чи знайти жіночність там, де ніхто не очікував, але... Мода на тату вже має свою історію... і кульмінаційне (сподіваюсь!) продовження. Перетворити своє тіло на витвір мистецтва кожному бачиться по-своєму. Хтось ліпить його у фітнес залах, а хтось на ньому малює картини-тату.
Певний час тому татуювання і пірсинг з сексуальністю були пов'язані суто індивідуальними смаками. Але після того як у 2001 році стартував проект з провокаційною назвою Suicide Girls, виявилося, що дівчата з яскравим волоссям і татуюванням - затребуваний фетиш.




Більшість цих дівчат не п'ють, не курять і навіть не їдять м'ясо. Справжнім задоволенням для них є набити нове татуювання і роздягнутися на камеру. Моделі - звичайні (в основному американські) дівчата. Ніяких зірок. Засновники проекту говорять, що до них щодня приходять сотні анкет із заявками і їм шукати самостійно когось потреби немає. Потік бажаючих настільки великий, що світлини новеньких "суїцидальних дівчаток" публікуються кожні 8 годин. На сьогодні, наскільки я розумію ситуацію, це вже досить успішний комерційний проект. А дівчата які!!! Розглядаючі ці світлини я запитую себе - " Чого не вистачає в житті цієї красуні, якщо вона намагається привернути до себе увагу таким чином?" А можливо це дурне питання і відповідь на нього виявиться для мене несподіваною...





























І бонусом перегляньте це відео:


Немає коментарів:

Дописати коментар